Kemer’de korkutan yangın

ASAYİŞ 02.01.2023 - 18:12, Güncelleme: 02.01.2023 - 18:12
 

Kemer’de korkutan yangın

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde henüz belirlenemeyen bir nedenle hurdacılara ait barakada yangın çıktı. Ormanlık alana da sıçrayan yangın, büyümeden kontrol altına alındı.

haberimizvar.net- Alınan bilgilere göre, Kuzdere Mahallesi’nde hurdacıların bulunduğu alandaki bir barakada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Barakada kalan üç kişi, yangını fark edince durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye, orman, jandarma, Kemer Belediyesi’ne ait arazözler ve su tankeri ile Kemer orman gönüllüleri, yangına ilk müdahalede bulundu. Ormanlık alana sıçrayan yangın, ekiplerin müdahalesi ile büyümeden kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.  Yangının çıktığı bölgeye giderek incelemelerde bulunan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yetkililerden bilgi aldı. Başkan Topaloğlu, yangında ölen ya da yaralananın olmadığını belirterek, barakada kalanlara geçmiş olsun dileklerini ilettiğini ifade etti.  Yangının çıkış nedeninin araştırıldığı öğrenildi.    
Antalya’nın Kemer İlçesi’nde henüz belirlenemeyen bir nedenle hurdacılara ait barakada yangın çıktı. Ormanlık alana da sıçrayan yangın, büyümeden kontrol altına alındı.

haberimizvar.net- Alınan bilgilere göre, Kuzdere Mahallesi’nde hurdacıların bulunduğu alandaki bir barakada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Barakada kalan üç kişi, yangını fark edince durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye, orman, jandarma, Kemer Belediyesi’ne ait arazözler ve su tankeri ile Kemer orman gönüllüleri, yangına ilk müdahalede bulundu.

Ormanlık alana sıçrayan yangın, ekiplerin müdahalesi ile büyümeden kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.  Yangının çıktığı bölgeye giderek incelemelerde bulunan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yetkililerden bilgi aldı. Başkan Topaloğlu, yangında ölen ya da yaralananın olmadığını belirterek, barakada kalanlara geçmiş olsun dileklerini ilettiğini ifade etti.  Yangının çıkış nedeninin araştırıldığı öğrenildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.