Kemer’de Öğretmenler Günü kutlaması

GÜNDEM 24.11.2022 - 13:41, Güncelleme: 24.11.2022 - 13:41
 

Kemer’de Öğretmenler Günü kutlaması

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı. Kendisi de emekli bir öğretmen olan Başkan Topaloğlu, tüm öğretmenlerin gününü kutladığını söyledi.

haberimizvar.net- 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Antalya’nın Kemer İlçesi’nde düzenlenen programa, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Jandarma Komutanı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan program, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.  Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda devam eden Öğretmenler Günü programında öğrenciler şiir okudu ve oratoryo gösterisi sundu. Kemer genelinde öğretmenler günü ile ilgi düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kemer Kaymakamı Çam, Belediye Başkanı Topaloğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekar verdi. Programda, emekli olan öğretmenlere teşekkür belgesi ve E-Twinning programına katılarak başarı elde eden öğretmenlere belge verildi. Öğretmenlerin hazırladığı folklor gösterisi ve söyledikleri türküler büyük beğeni aldı.  Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, program sonrası yaptığı açıklamada, kendisinin de 27 yıl öğretmenlik yaptığını hatırlatarak, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu söyledi.  
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı. Kendisi de emekli bir öğretmen olan Başkan Topaloğlu, tüm öğretmenlerin gününü kutladığını söyledi.

haberimizvar.net- 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Antalya’nın Kemer İlçesi’nde düzenlenen programa, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Jandarma Komutanı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan program, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.   Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda devam eden Öğretmenler Günü programında öğrenciler şiir okudu ve oratoryo gösterisi sundu. Kemer genelinde öğretmenler günü ile ilgi düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kemer Kaymakamı Çam, Belediye Başkanı Topaloğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekar verdi.

Programda, emekli olan öğretmenlere teşekkür belgesi ve E-Twinning programına katılarak başarı elde eden öğretmenlere belge verildi. Öğretmenlerin hazırladığı folklor gösterisi ve söyledikleri türküler büyük beğeni aldı.   Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, program sonrası yaptığı açıklamada, kendisinin de 27 yıl öğretmenlik yaptığını hatırlatarak, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.