Kemer'de tatilcilerin araçları denetleniyor

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.04.2024 - 19:10, Güncelleme: 06.04.2024 - 19:10
 

Kemer'de tatilcilerin araçları denetleniyor

Antalya'nın Kemer İlçesinde jandarma, bayram tatili için yolda kalanların trafik kuralarına uymamaları konusunda uyarıldı.

haberimizvar.net- İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Beldibi Mahallesi D-400 karayolundaki jandarma karakolu önünde denetim yaptı. Uygulamada ekipler 9 günlük Ramazan Bayramı tatili için Kemer'e gelen veya bu yolu kullanarak diğer ilçelere gitmek isteyenler uyardı. Jandarma polisinin trafik kurallarına uymaları ve uzun süre araç kullanmamaları konusunda uyarıda bulunuldu. Jandarma ekiplerinin araç takiplerinin listesi ve boyama kitabı hediye edildi. Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı'nın kullanımına verilen TOGG marka elektrikli otomobiller ise bugün kullanıma başlandı. 
Antalya'nın Kemer İlçesinde jandarma, bayram tatili için yolda kalanların trafik kuralarına uymamaları konusunda uyarıldı.

haberimizvar.net- İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Beldibi Mahallesi D-400 karayolundaki jandarma karakolu önünde denetim yaptı. Uygulamada ekipler 9 günlük Ramazan Bayramı tatili için Kemer'e gelen veya bu yolu kullanarak diğer ilçelere gitmek isteyenler uyardı. Jandarma polisinin trafik kurallarına uymaları ve uzun süre araç kullanmamaları konusunda uyarıda bulunuldu.

Jandarma ekiplerinin araç takiplerinin listesi ve boyama kitabı hediye edildi. Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı'nın kullanımına verilen TOGG marka elektrikli otomobiller ise bugün kullanıma başlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.