Kemer'de Topaloğlu'na anlamlı ziyaret

EKONOMİ 19.09.2023 - 16:24, Güncelleme: 19.09.2023 - 16:24
 

Kemer'de Topaloğlu'na anlamlı ziyaret

Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nden mezun olan Veteriner Hekim Muhammet Eray Başev, Başkan Topaloğlu’nun verdiği eğitim desteği ile eğitimini tamamladığını ifade ederek, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür etti. Ziyaretten büyük gurur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Topaloğlu “Bizim adımıza bundan daha büyük bir mutluluk olabilir mi?” dedi

haberimizvar.net- Göynük Belediye Başkanlığı sırasında Başkan Topaloğlu’nun katkıları ile yapılan Göynük Fen Lisesi’nden mezun olup, yine belediyeden aldığı bursla üniversite eğitimini tamamlayan Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nden mezun olan Veteriner Hekim Muhammet Eray Başev, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Muhammet Eray Başev’e babası Kemer esnaflarından Mehmet Başev de eşlik etti. Kendisinin Başkan’ın Belediye Başkanlığı döneminde yaptırdığı Göynük Fen Lisesi’nden mezun olduğunu hatırlatan Başev, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun eğitim ve öğretim hayatı boyunca sürekli yanında olmasından dolayı kendisine teşekkür ettiğini belirterek, “Başkanımız bizim her zaman yanımızda yer aldı. Bize sağladığı burs desteğinden de faydalandım. Maddi anlamın dışında manevi olarak yanımızda olduğunu da her zaman hissettirdi.” dedi. Belediye Başkanı Topaloğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilerin kazandığı başarıları gördüğü zaman çok mutlu olduğunu söyledi. Kemer Belediyesi olarak eğitime yaptıkları katkılara ara vermeden devam ettiklerini belirten Başkan Topaloğlu, “Bizim en büyük mutluluğumuz bu. Bizim öğrencilerimizden tek beklentimiz var, o da başarı. İşte bu ziyaretler bizi hem çok duygulandırıyor hem de çok büyük gurur duyuyoruz. Kardeşimize meslek hayatında başarılar diliyorum” dedi.
Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nden mezun olan Veteriner Hekim Muhammet Eray Başev, Başkan Topaloğlu’nun verdiği eğitim desteği ile eğitimini tamamladığını ifade ederek, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür etti. Ziyaretten büyük gurur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Topaloğlu “Bizim adımıza bundan daha büyük bir mutluluk olabilir mi?” dedi
haberimizvar.net- Göynük Belediye Başkanlığı sırasında Başkan Topaloğlu’nun katkıları ile yapılan Göynük Fen Lisesi’nden mezun olup, yine belediyeden aldığı bursla üniversite eğitimini tamamlayan Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nden mezun olan Veteriner Hekim Muhammet Eray Başev, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Muhammet Eray Başev’e babası Kemer esnaflarından Mehmet Başev de eşlik etti. Kendisinin Başkan’ın Belediye Başkanlığı döneminde yaptırdığı Göynük Fen Lisesi’nden mezun olduğunu hatırlatan Başev, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun eğitim ve öğretim hayatı boyunca sürekli yanında olmasından dolayı kendisine teşekkür ettiğini belirterek, “Başkanımız bizim her zaman yanımızda yer aldı. Bize sağladığı burs desteğinden de faydalandım. Maddi anlamın dışında manevi olarak yanımızda olduğunu da her zaman hissettirdi.” dedi. Belediye Başkanı Topaloğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilerin kazandığı başarıları gördüğü zaman çok mutlu olduğunu söyledi.  Kemer Belediyesi olarak eğitime yaptıkları katkılara ara vermeden devam ettiklerini belirten Başkan Topaloğlu, “Bizim en büyük mutluluğumuz bu. Bizim öğrencilerimizden tek beklentimiz var, o da başarı. İşte bu ziyaretler bizi hem çok duygulandırıyor hem de çok büyük gurur duyuyoruz. Kardeşimize meslek hayatında başarılar diliyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.