Kemer'de yaralı güvercin tedaviye alındı

YEREL 08.02.2021 - 12:50, Güncelleme: 08.02.2021 - 12:50
 

Kemer'de yaralı güvercin tedaviye alındı

Antalya'nın Kemer ilçesinde yaralı halde bulunan güvercin, Kemer Belediyesi tarafından tedaviye alındı.

haberimizvar.net- Kiriş Mahallesi'nde bir otelin bahçesinde vatandaş tarafından bulunan güvercin, Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürüldü. Kemer Belediyesi veteriner hekimi Fevzi Uzun, yaralı güvercinin tedavisine başladı. Uzun, "Hayvansever bir vatandaş bulduğu yaralı güvercini bize teslim etti. Biz de hemen tedavisine başladık. Güvercinin sağ kanadının altında açık bir yara olduğunu tespit ettik. Dikiş atarak tedavisini tamamladık. Tam anlamıyla iyileştikten sonra doğaya bırakacağız" dedi. 
Antalya'nın Kemer ilçesinde yaralı halde bulunan güvercin, Kemer Belediyesi tarafından tedaviye alındı.

haberimizvar.net- Kiriş Mahallesi'nde bir otelin bahçesinde vatandaş tarafından bulunan güvercin, Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürüldü. Kemer Belediyesi veteriner hekimi Fevzi Uzun, yaralı güvercinin tedavisine başladı.


Uzun, "Hayvansever bir vatandaş bulduğu yaralı güvercini bize teslim etti. Biz de hemen tedavisine başladık. Güvercinin sağ kanadının altında açık bir yara olduğunu tespit ettik. Dikiş atarak tedavisini tamamladık. Tam anlamıyla iyileştikten sonra doğaya bırakacağız" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.