Kemer'de yeni dönem heyecanı

EĞİTİM 13.09.2023 - 12:27, Güncelleme: 13.09.2023 - 12:27
 

Kemer'de yeni dönem heyecanı

İlköğretim Haftası dolayısıyla Kemer’de program düzenlendi. Programa, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, muhtarlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

haberimizvar.net-Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan program, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. İlköğretim Haftası programı, Kuzdere Mahallesi’nde yer alan Hacı Mehmet Saygın İlkokulu’nda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Okulda yapılan program, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından dördüncü sınıf öğrencileri birinci sınıf öğrencilerine “Okula hoş geldiniz” çiçeğini sunarak, bayrak teslim etti. Program kapsamında öğrenciler şiirler okurken, “Okuluma Başladım” ve “Türkiyem” adlı şarkı söylendi ve halk oyunları gösterileri sunuldu. Öğrencilerin yaptığı gösterilerde renkli görüntüler ortaya çıktı. Emekli bir öğretmen olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, çocuklarla sohbet ederek bol bol fotoğraf çektirdi. BaşkanTopaloğlu, kendisine sarılan öğrencilerin isteği üzerine hatıra için imza da dağıttı. Program sonrası Kaymakam Solmaz, Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler, sınıfları gezerek öğrencilere "İyi dersler" dileklerinde bulundu.
İlköğretim Haftası dolayısıyla Kemer’de program düzenlendi. Programa, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, muhtarlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
haberimizvar.net- Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan program, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. İlköğretim Haftası programı, Kuzdere Mahallesi’nde yer alan Hacı Mehmet Saygın İlkokulu’nda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Okulda yapılan program, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından dördüncü sınıf öğrencileri birinci sınıf öğrencilerine “Okula hoş geldiniz” çiçeğini sunarak, bayrak teslim etti. Program kapsamında öğrenciler şiirler okurken, “Okuluma Başladım” ve “Türkiyem” adlı şarkı söylendi ve halk oyunları gösterileri sunuldu. Öğrencilerin yaptığı gösterilerde renkli görüntüler ortaya çıktı. Emekli bir öğretmen olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, çocuklarla sohbet ederek bol bol fotoğraf çektirdi. BaşkanTopaloğlu, kendisine sarılan öğrencilerin isteği üzerine hatıra için imza da dağıttı. Program sonrası Kaymakam Solmaz, Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler, sınıfları gezerek öğrencilere "İyi dersler" dileklerinde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.