Kemer'den öğrencilere ücretsiz servis

EĞİTİM 31.08.2023 - 16:10, Güncelleme: 31.08.2023 - 16:10
 

Kemer'den öğrencilere ücretsiz servis

Eğitime yaptığı desteklerle Türkiye’deki birçok belediyeye örnek olmaya devam eden Kemer Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da lise öğrencilerini ücretsiz olarak taşıyacak.

haberimizvar.net-“Eğitim varsa gelecek var” sloganıyla hareket eden ve eğitimin her kademesinde adından sıkça söz ettiren Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, lise öğrencilerinin ücretsiz taşınmasını sağlıyor. Ücretsiz servis imkanından yararlanmak isteyen öğrencilerin Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuruda bulunmalarının yeterli olduğu belirtildi. Belediye Başkanı Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer Belediyesi olarak eğitime büyük katkılar yapmaya devam ediyoruz. Ana sınıfından üniversiteye kadar tüm öğrencilerimiz bize emanet. Lise öğrencilerimize her yıl yaptığımız ücretsiz servis imkanına bu yıl da devam ediyoruz. Ücretsiz servis imkanından yararlanmak isteyen öğrencilerimiz belediyemiz kültür ve sosyal işler müdürlüğüne başvuruda bulunabilir. Öğrencilerimizin her zaman yanında olacağız.” dedi.
Eğitime yaptığı desteklerle Türkiye’deki birçok belediyeye örnek olmaya devam eden Kemer Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da lise öğrencilerini ücretsiz olarak taşıyacak.

haberimizvar.net-“Eğitim varsa gelecek var” sloganıyla hareket eden ve eğitimin her kademesinde adından sıkça söz ettiren Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, lise öğrencilerinin ücretsiz taşınmasını sağlıyor. Ücretsiz servis imkanından yararlanmak isteyen öğrencilerin Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuruda bulunmalarının yeterli olduğu belirtildi. Belediye Başkanı Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “ Kemer Belediyesi olarak eğitime büyük katkılar yapmaya devam ediyoruz. Ana sınıfından üniversiteye kadar tüm öğrencilerimiz bize emanet. Lise öğrencilerimize her yıl yaptığımız ücretsiz servis imkanına bu yıl da devam ediyoruz. Ücretsiz servis imkanından yararlanmak isteyen öğrencilerimiz belediyemiz kültür ve sosyal işler müdürlüğüne başvuruda bulunabilir. Öğrencilerimizin her zaman yanında olacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.