Kenan Doğulu ve Cem Yılmaz Antalya'da sahne alacak

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.04.2024 - 12:40, Güncelleme: 02.04.2024 - 12:40
 

Kenan Doğulu ve Cem Yılmaz Antalya'da sahne alacak

REGNUM Carya, bayramın 2'nci günü Kenan Doğulu konseri, 3'üncü günü ise Cem Yılmaz gösterisine ev sahipliği yapacak.

haberimizvar.net- Türkçe pop müzik dünyasının önemli erkek yorumcularından Kenan Doğulu, bayramın 2'nci günü Antalya Regnum Carya'da sahne alacak. 'Regnum Live in Concert' kapsamında dünya starlarına ev sahipliği yapan otel, 10'uncu yaşını yıl boyunca yapılacak birçok konserle kutlayacak. Bu konserlerden ilki, 11 Nisan gecesi, bayramın 2'nci günü gerçekleşecek Kenan Doğulu konseri olacak. Doğulu, geçmişten günümüze dillerden düşmeyen hareketli ve romantik parçalarını otelin konukları için seslendirecek. Bayramın 3'üncü günü ise yeni gösterisi 'CMXXIV' ile Cem Yılmaz sahnede olacak. Sevilen komedyen Cem Yılmaz, uzun bir bekleyişin ardından 'CMXXIV' adını taşıyan yeni gösterisiyle 12 Nisan akşamı sahnede olacak.
REGNUM Carya, bayramın 2'nci günü Kenan Doğulu konseri, 3'üncü günü ise Cem Yılmaz gösterisine ev sahipliği yapacak.

haberimizvar.net- Türkçe pop müzik dünyasının önemli erkek yorumcularından Kenan Doğulu, bayramın 2'nci günü Antalya Regnum Carya'da sahne alacak. 'Regnum Live in Concert' kapsamında dünya starlarına ev sahipliği yapan otel, 10'uncu yaşını yıl boyunca yapılacak birçok konserle kutlayacak. Bu konserlerden ilki, 11 Nisan gecesi, bayramın 2'nci günü gerçekleşecek Kenan Doğulu konseri olacak. Doğulu, geçmişten günümüze dillerden düşmeyen hareketli ve romantik parçalarını otelin konukları için seslendirecek.

Bayramın 3'üncü günü ise yeni gösterisi 'CMXXIV' ile Cem Yılmaz sahnede olacak. Sevilen komedyen Cem Yılmaz, uzun bir bekleyişin ardından 'CMXXIV' adını taşıyan yeni gösterisiyle 12 Nisan akşamı sahnede olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.