Kendi canını hiçe saydı, pencereden hırsızların üzerine atladı

GÜNDEM 03.10.2020 - 17:58, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Kendi canını hiçe saydı, pencereden hırsızların üzerine atladı

Antalya’da kendi canını hiçe sayarak 1’nci katta atlayarak motosiklet hırsızlarının üzerine atlayan kız güvenlik kameralarına takıldı.

haberimizvar.net- Olay, 30 Eylül Çarşamba günü saat 13.30 sıralarında Kepez ilçesinin Teomanpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Kimliği belirsiz 2 kişi, park halindeki motosikleti çalmak için apartman bahçesine girdi. Şüphelilerden biri bahçenin demir kapısını açarken, diğeri de motosikleti çalıştırıp üzerine bindi.   Apartmanda oturan ve motosikletin çalışma sesini duyan genç kız, pencereden baktığında şüphelileri fark etti. Genç kız, hırsızlara müdahale etmek için 1’inci kattaki evinin penceresinden bahçeye atladı. Bir anda neye uğradığını şaşıran şüpheliler, genç kız kendilerine doğru hamle yapınca motosikletin üzerinden atlayıp kaçtı.   O anlar ise saniye saniye apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı.  'AĞABEYİM O MOTOSİKLETİ ALMAK İÇİN ÇOK EMEK SARFETTİ' Antalya'da park halinde olan ağabeyine at motosikleti çalmak isteyen 2 kişiyi, birinci kattaki evlerinin penceresinden üzerlerine atlayarak kovalayan liseli Ayşe Katrağ (15), DHA'ya konuştu. Katrağ, motosikletin motor sesinin duyduğunu, pencereden baktığında da şüphelileri gördüğünü anlatarak, "İnternetim çekmediği için pencereye çıktım, iki kişinin apartmanın arkasına doğru geçtiğin fark ettim. Hemen akabinde motosikletin çalıştırıldığını duydum. Hareket ettiklerini ve bahçe kapısına doğru geldiklerini anlayınca üzerlerine atladım. Ağabeyim o motosikleti almak için çok emek sarf etti. Kimsenin çalmasına izin vermem. Hala olayın şokunu yaşıyorum" dedi.
Antalya’da kendi canını hiçe sayarak 1’nci katta atlayarak motosiklet hırsızlarının üzerine atlayan kız güvenlik kameralarına takıldı.

haberimizvar.net- Olay, 30 Eylül Çarşamba günü saat 13.30 sıralarında Kepez ilçesinin Teomanpaşa Mahallesi’nde meydana geldi.

genc-kiz-1inci-kattan-atlayip-motosiklet-hirsizlarina-mudahale-etti-1493-dhaphoto2.jpg

Kimliği belirsiz 2 kişi, park halindeki motosikleti çalmak için apartman bahçesine girdi. Şüphelilerden biri bahçenin demir kapısını açarken, diğeri de motosikleti çalıştırıp üzerine bindi.

genc-kiz-1inci-kattan-atlayip-motosiklet-hirsizlarina-mudahale-etti-1493-dhaphoto3.jpg

 

Apartmanda oturan ve motosikletin çalışma sesini duyan genç kız, pencereden baktığında şüphelileri fark etti.

genc-kiz-1inci-kattan-atlayip-motosiklet-hirsizlarina-mudahale-etti-1493-dhaphoto1.jpg

Genç kız, hırsızlara müdahale etmek için 1’inci kattaki evinin penceresinden bahçeye atladı.

genc-kiz-1inci-kattan-atlayip-motosiklet-hirsizlarina-mudahale-etti-1493-dhaphoto4.jpg

Bir anda neye uğradığını şaşıran şüpheliler, genç kız kendilerine doğru hamle yapınca motosikletin üzerinden atlayıp kaçtı.

genc-kiz-1inci-kattan-atlayip-motosiklet-hirsizlarina-mudahale-etti-1493-dhaphoto5.jpg

 

O anlar ise saniye saniye apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı.

genc-kiz-1inci-kattan-atlayip-motosiklet-hirsizlarina-mudahale-etti-1493-dhaphoto6.jpg

 'AĞABEYİM O MOTOSİKLETİ ALMAK İÇİN ÇOK EMEK SARFETTİ'

Antalya'da park halinde olan ağabeyine at motosikleti çalmak isteyen 2 kişiyi, birinci kattaki evlerinin penceresinden üzerlerine atlayarak kovalayan liseli Ayşe Katrağ (15), DHA'ya konuştu. Katrağ, motosikletin motor sesinin duyduğunu, pencereden baktığında da şüphelileri gördüğünü anlatarak, "İnternetim çekmediği için pencereye çıktım, iki kişinin apartmanın arkasına doğru geçtiğin fark ettim. Hemen akabinde motosikletin çalıştırıldığını duydum. Hareket ettiklerini ve bahçe kapısına doğru geldiklerini anlayınca üzerlerine atladım. Ağabeyim o motosikleti almak için çok emek sarf etti. Kimsenin çalmasına izin vermem. Hala olayın şokunu yaşıyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.