Kendisini karalayanlara foto-yanıt

GÜNDEM 04.09.2021 - 21:23, Güncelleme: 04.09.2021 - 21:23
 

Kendisini karalayanlara foto-yanıt

Kız arkadaşıyla fotoğrafını paylaşınca hedef haline getirilen Kadın Voleybol Milli Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt, bugün paylaştığı fotoğrafla tepki gösterenlere yanıt verdi.

HABERİMİZVAR – Kız arkadaşına sarılırken çekilen fotoğrafını sosyal medyada paylaşınca hedef haline getirilen A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt, bugün paylaştığı fotoğrafla bütün bu tepkilere yanıt verdi. Dil çıkartan fotoğrafını paylaşan Karakurt, “Bizi karalamak isteyenler Avrupa 3.sü oluşumuzu ağlayarak günlüklerine yazabilirler” dedi. KIZ ARKADAŞIYLA FOTOĞRAF 21 yaşındaki voleybolcu Ebrar Karakurt, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda elde ettiği çeyrek final başarısında önemli pay sahibiydi. Saç stiliyle de hem Türkiye’de hem dünyada takımın en tanınan isimlerinden biri oldu. Kız arkadaşına sarılırken çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabında paylaşan Ebrar Karakurt homofobik tepkilerin hedefi haline geldi. KARAKURT’A DESTEK YAĞDI Tepkiler üzerine paylaşımını silen Ebrar Karakurt, saatler sonra ise “Ben böyleyim” diye benzer bir paylaşım yaptı. Paylaşımı takiben Karakurt’a çok sayıda destek mesajı geldi. Twitter’da Karakurt’la ilgili 50 binden fazla mesaj yazıldı. Takım arkadaşları, sanatçılar, siyasetçiler, gazeteciler Ebrar Karakurt’a destek verdi. Türkiye Voleybol Federasyonu Milli Takımlar ve Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu, Ebrar Karakurt’un performansını överek, “Herkesin özel hayatı kendisine aittir, gerisi laf-ı güzaftır” dedi. 
Kız arkadaşıyla fotoğrafını paylaşınca hedef haline getirilen Kadın Voleybol Milli Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt, bugün paylaştığı fotoğrafla tepki gösterenlere yanıt verdi.

HABERİMİZVAR – Kız arkadaşına sarılırken çekilen fotoğrafını sosyal medyada paylaşınca hedef haline getirilen A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt, bugün paylaştığı fotoğrafla bütün bu tepkilere yanıt verdi. Dil çıkartan fotoğrafını paylaşan Karakurt, “Bizi karalamak isteyenler Avrupa 3.sü oluşumuzu ağlayarak günlüklerine yazabilirler” dedi.

KIZ ARKADAŞIYLA FOTOĞRAF

21 yaşındaki voleybolcu Ebrar Karakurt, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda elde ettiği çeyrek final başarısında önemli pay sahibiydi. Saç stiliyle de hem Türkiye’de hem dünyada takımın en tanınan isimlerinden biri oldu. Kız arkadaşına sarılırken çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabında paylaşan Ebrar Karakurt homofobik tepkilerin hedefi haline geldi.

KARAKURT’A DESTEK YAĞDI

Tepkiler üzerine paylaşımını silen Ebrar Karakurt, saatler sonra ise “Ben böyleyim” diye benzer bir paylaşım yaptı. Paylaşımı takiben Karakurt’a çok sayıda destek mesajı geldi. Twitter’da Karakurt’la ilgili 50 binden fazla mesaj yazıldı. Takım arkadaşları, sanatçılar, siyasetçiler, gazeteciler Ebrar Karakurt’a destek verdi. Türkiye Voleybol Federasyonu Milli Takımlar ve Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu, Ebrar Karakurt’un performansını överek, “Herkesin özel hayatı kendisine aittir, gerisi laf-ı güzaftır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.