Kent dinamikleriyle işbirliği yapacağız

EKONOMİ (AA) - Anadolu Ajansı | 23.02.2024 - 13:42, Güncelleme: 23.02.2024 - 13:42
 

Kent dinamikleriyle işbirliği yapacağız

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Başkanı Ercan Yavaş, yeni dönemde yapacakları projeleri ve çalışmaları anlattı. Yavaş, “Önümüzdeki 3 yıllık dönemde istihdama, kent ekonomisine doğrudan ve dolaylı katkı sağlayacak projelerle destek olacağız. ANTGİAD'ın yeni dönemdeki projeleri tamamen kent dinamikleriyle tam bir entegrasyon ve işbirliği içinde olacak" dedi.

haberimizvar.net- ANTGİAD'ın yeni başkanı Ercan Yavaş, basın mensuplarıyla tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıya başkan yardımcıları Esra Binbaşıoğlu, Eray Hikmet Özdil, Genel Sekreter Neslihan Yalçın, yönetim kurulu üyeleri Ömür Taylan, Osman Can Kaya, İsmail Tuzcu, Neslihan Üstün Yüksel, Merve Kandemir ve çok sayıda gazeteci katıldı. Ercan Yavaş, yeni yönetimle birlikte yapacakları projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. 'KENT DİNAMİKLERİYLE İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE OLACAK' Ercan Yavaş, 36 aylık süre zarfında gerçekleştirecekleri projelerin tanıtımı, derneğin yeni yönetim modeli ve vizyonunu ortaya koyacaklarını anlattı. 237 üyeli Antalya'nın en çok üyesi bulunan derneği pozisyonunda olduklarını belirten Yavaş, doğrudan 10 binden fazla, dolaylı olarak ise 30 bin civarında istihdam sürecine tekabül eden bir dernek olduklarını aktardı. Ercan Yavaş, "Yıllık cirosal bazda 10 milyar TL'lik ciroya tekabül ediyor. Antalya'da bu anlamda önemli bir ticari hacmi kucaklamış durumdayız. Önümüzdeki 3 yıllık dönemde hem istihdama, kent ekonomisine doğrudan ve dolaylı katkı sağlayacak projelerle destek olacağız. ANTGİAD'ın yeni dönemdeki projeleri tamamen kent dinamikleriyle tam bir entegrasyon ve işbirliği içinde olacak. Sadece işimizin sorunlarıyla ilgilenmeyeceğiz. Kentin önündeki tıkanıklıkları da dile getireceğiz" dedi. 'ÇALIŞMA GRUPLARIMIZI AKTİFLEŞTİRECEĞİZ' ANTGİAD'ın başkanıyla değil, üyeleriyle anılan bir dernek olmak istediklerini anlatan Ercan Yavaş, "Projelerimizin tamamını üyelerimizden aldığımız, 'Ne yaparsak daha iyi olur' çerçevesinde hazırladık. Çalışmalarımızı 6 aylık seçim sürecinde bildirge haline getirdik. Üyelerimizin çalışmalarını inovasyon çerçevesinde kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz. Her sektörden üyemiz var. Çalışma gruplarımızı aktif hale getireceğiz" diye konuştu. Ercan Yavaş ve yönetim kurulu üyelerinin projelerinden birkaçı ise şöyle; ANTGİAD; İnovasyon, İnovasyon Ödülleri, Kültür ve Sanat, Girişimci Kadınlar, Doğaya Değer Kat, Spor, Akademi, Ofis, Devlet Destekleri, Business Festival, 100. Yıl Vizyonu"    
Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Başkanı Ercan Yavaş, yeni dönemde yapacakları projeleri ve çalışmaları anlattı. Yavaş, “Önümüzdeki 3 yıllık dönemde istihdama, kent ekonomisine doğrudan ve dolaylı katkı sağlayacak projelerle destek olacağız. ANTGİAD'ın yeni dönemdeki projeleri tamamen kent dinamikleriyle tam bir entegrasyon ve işbirliği içinde olacak" dedi.

haberimizvar.net- ANTGİAD'ın yeni başkanı Ercan Yavaş, basın mensuplarıyla tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıya başkan yardımcıları Esra Binbaşıoğlu, Eray Hikmet Özdil, Genel Sekreter Neslihan Yalçın, yönetim kurulu üyeleri Ömür Taylan, Osman Can Kaya, İsmail Tuzcu, Neslihan Üstün Yüksel, Merve Kandemir ve çok sayıda gazeteci katıldı. Ercan Yavaş, yeni yönetimle birlikte yapacakları projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

'KENT DİNAMİKLERİYLE İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE OLACAK'

Ercan Yavaş, 36 aylık süre zarfında gerçekleştirecekleri projelerin tanıtımı, derneğin yeni yönetim modeli ve vizyonunu ortaya koyacaklarını anlattı. 237 üyeli Antalya'nın en çok üyesi bulunan derneği pozisyonunda olduklarını belirten Yavaş, doğrudan 10 binden fazla, dolaylı olarak ise 30 bin civarında istihdam sürecine tekabül eden bir dernek olduklarını aktardı. Ercan Yavaş, "Yıllık cirosal bazda 10 milyar TL'lik ciroya tekabül ediyor. Antalya'da bu anlamda önemli bir ticari hacmi kucaklamış durumdayız. Önümüzdeki 3 yıllık dönemde hem istihdama, kent ekonomisine doğrudan ve dolaylı katkı sağlayacak projelerle destek olacağız. ANTGİAD'ın yeni dönemdeki projeleri tamamen kent dinamikleriyle tam bir entegrasyon ve işbirliği içinde olacak. Sadece işimizin sorunlarıyla ilgilenmeyeceğiz. Kentin önündeki tıkanıklıkları da dile getireceğiz" dedi.

'ÇALIŞMA GRUPLARIMIZI AKTİFLEŞTİRECEĞİZ'

ANTGİAD'ın başkanıyla değil, üyeleriyle anılan bir dernek olmak istediklerini anlatan Ercan Yavaş, "Projelerimizin tamamını üyelerimizden aldığımız, 'Ne yaparsak daha iyi olur' çerçevesinde hazırladık. Çalışmalarımızı 6 aylık seçim sürecinde bildirge haline getirdik. Üyelerimizin çalışmalarını inovasyon çerçevesinde kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz. Her sektörden üyemiz var. Çalışma gruplarımızı aktif hale getireceğiz" diye konuştu.

Ercan Yavaş ve yönetim kurulu üyelerinin projelerinden birkaçı ise şöyle; ANTGİAD; İnovasyon, İnovasyon Ödülleri, Kültür ve Sanat, Girişimci Kadınlar, Doğaya Değer Kat, Spor, Akademi, Ofis, Devlet Destekleri, Business Festival, 100. Yıl Vizyonu"

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.