Kent hukuku çalıştayı

GÜNDEM 30.10.2019 - 13:28, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kent hukuku çalıştayı

Antalya’da yaşanan 70 ‘kent hakkı ihlali’ tespit eden Kent İzleme Platformu, bu ihlallere karşı tutum almak ve kent hukukunu tartışmak üzere 9 Kasım’da bir çalıştay yapacak

haberimizvar.net Antalya Kent İzleme Platformu 9 Kasım’da ‘Kent Hukuku ve Kenti Birlikte Yönetmek’ başlıklı bir çalıştay gerçekleştirecek. 20 Ocak 2019’da düzenlenen Kent Hakkı Forumu’nda, 5 ana başlık altında, 2014-2019 yılları arasında Antalya’da 70 ‘kent hakkı ihlali’ yaşandığını tespit eden platform üyeleri, bunu bir sonuç bildirgesiyle duyurdu. Bu kent hakkı ihlalleri, “Halk katılımı, kent yönetimi ve işleyişi”, “Çevre, doğa ve sağlık”, “Kentsel doku ve barınma”, “Ulaşım ve dolaşım”, “Eşitsizliğe maruz kalanlar ve sosyoekonomik dezavantajlılar” başlıkları altında ortaya konuldu. ANTALYA BAROSU’YLA BİRLİKTE Tespit edilen bu ihlaller sonrasında “Kent Hukuku ve Kenti Birlikte Yönetme” çalıştayı için çağrı yapan Antalya Kent İzleme Platformu sözcüsü Avukat Mustafa Şahin, “Kent hakkı ihlallerine karşı tutum almak, kent hukukunun sağladığı imkanlar ile yaşam alanlarımızda korunması gereken değerlerimize sahip çıkmak, kent sakinleri olarak kent yönetiminde söz sahibi olmanın yol ve yöntemlerini değerlendirmek üzere bu kez 9 Kasım 2019 günü Antalya Barosu ile birlikte düzenlemekteyiz” sözleriyle çağrıda bulundu.
Antalya’da yaşanan 70 ‘kent hakkı ihlali’ tespit eden Kent İzleme Platformu, bu ihlallere karşı tutum almak ve kent hukukunu tartışmak üzere 9 Kasım’da bir çalıştay yapacak

haberimizvar.net Antalya Kent İzleme Platformu 9 Kasım’da ‘Kent Hukuku ve Kenti Birlikte Yönetmek’ başlıklı bir çalıştay gerçekleştirecek. 20 Ocak 2019’da düzenlenen Kent Hakkı Forumu’nda, 5 ana başlık altında, 2014-2019 yılları arasında Antalya’da 70 ‘kent hakkı ihlali’ yaşandığını tespit eden platform üyeleri, bunu bir sonuç bildirgesiyle duyurdu. Bu kent hakkı ihlalleri, “Halk katılımı, kent yönetimi ve işleyişi”, “Çevre, doğa ve sağlık”, “Kentsel doku ve barınma”, “Ulaşım ve dolaşım”, “Eşitsizliğe maruz kalanlar ve sosyoekonomik dezavantajlılar” başlıkları altında ortaya konuldu.

ANTALYA BAROSU’YLA BİRLİKTE

Tespit edilen bu ihlaller sonrasında “Kent Hukuku ve Kenti Birlikte Yönetme” çalıştayı için çağrı yapan Antalya Kent İzleme Platformu sözcüsü Avukat Mustafa Şahin, “Kent hakkı ihlallerine karşı tutum almak, kent hukukunun sağladığı imkanlar ile yaşam alanlarımızda korunması gereken değerlerimize sahip çıkmak, kent sakinleri olarak kent yönetiminde söz sahibi olmanın yol ve yöntemlerini değerlendirmek üzere bu kez 9 Kasım 2019 günü Antalya Barosu ile birlikte düzenlemekteyiz” sözleriyle çağrıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.