Kentsel dönüşümde sona gelindi

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.08.2023 - 12:29, Güncelleme: 20.08.2023 - 12:29
 

Kentsel dönüşümde sona gelindi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Güneş Mahallesi'nde gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projesinde 211 hak sahibine verilecek 8 bloktan oluşan 335 konutun inşaatı tamamlandı. Hak sahiplerinin dairelerinin belirlenmesi için noter huzurunda kura çekimi yapılacak.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in, planlı, kurallı ve kimlikli bir kent inşa etmek için Güneş Mahallesi'nde başlattığı kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi. Göreve geldiği ilk günden itibaren Güneş Mahallesi'nde kentsel dönüşüm mağduriyeti yaşayan vatandaşları yalnız bırakmayan Başkan Böcek, seçim beyannamesinde olmamasına rağmen atıl kalan projenin tamamlanması talimatı verdi. 3 kez ihaleye çıkarılan ancak katılım olmadığı için iptal edilen ihalelerin ardından mağduriyetin daha da uzamasını önlemek için proje Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin inşaat şirketi ANTEPE A.Ş. tarafından yapıldı.  211 HAK SAHİBİNE 335 KONUT VERİLECEK 29 Mart 2022'de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve hak sahiplerinin katılımıyla temeli atılan Güneş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hummalı bir çalışmanın ardından tamamlandı. 8 bloğun yer aldığı projede 211 hak sahibine 335 konut verilecek. Hak sahipleri 22 Ağustos Salı Günü Güneş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı'nda saat 17.00'de noter huzurunda düzenlenecek kura çekimi ile dairelerini belirleyecek.   
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Güneş Mahallesi'nde gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projesinde 211 hak sahibine verilecek 8 bloktan oluşan 335 konutun inşaatı tamamlandı. Hak sahiplerinin dairelerinin belirlenmesi için noter huzurunda kura çekimi yapılacak.

haberimizvar.net-  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in, planlı, kurallı ve kimlikli bir kent inşa etmek için Güneş Mahallesi'nde başlattığı kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi. Göreve geldiği ilk günden itibaren Güneş Mahallesi'nde kentsel dönüşüm mağduriyeti yaşayan vatandaşları yalnız bırakmayan Başkan Böcek, seçim beyannamesinde olmamasına rağmen atıl kalan projenin tamamlanması talimatı verdi. 3 kez ihaleye çıkarılan ancak katılım olmadığı için iptal edilen ihalelerin ardından mağduriyetin daha da uzamasını önlemek için proje Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin inşaat şirketi ANTEPE A.Ş. tarafından yapıldı. 

211 HAK SAHİBİNE 335 KONUT VERİLECEK

29 Mart 2022'de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve hak sahiplerinin katılımıyla temeli atılan Güneş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hummalı bir çalışmanın ardından tamamlandı. 8 bloğun yer aldığı projede 211 hak sahibine 335 konut verilecek. Hak sahipleri 22 Ağustos Salı Günü Güneş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı'nda saat 17.00'de noter huzurunda düzenlenecek kura çekimi ile dairelerini belirleyecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.