Kepez Belediyesi’nden cemevi ihalesi

GÜNDEM 16.08.2019 - 16:35, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kepez Belediyesi’nden cemevi ihalesi

Kepez Belediyesi Altınova’da yapılacak cemevi için ihaleye çıktı. Pir Sultan Abdal Derneği’yle protokol yapan Başkan Tütüncü cemevinin 1 Ocak 2020’de açılacağını söyledi

haberimizvar.net Konyaaltı ve Muratpaşa Belediyelerinden sonra AKP’li Kepez Belediyesi de cemevi yaptıracak. Kepez’e bağlı Altınova’da Orta Mahalle Kale Sokak ile Şelale Sokak kesişiminde yaptırılacağı duyurulan 750 metrekarelik cemevi için ihaleye çıkıldı. Cemevi ihalesi 21 Ağustos Çarşamba günü saat 10.00’da Kepez Belediyesi’nin encümen toplantı salonunda yapılacak. Yer tesliminin ihaleden 5 gün sonra yapılacağı belirtilen cemevi inşaatının 310 günde bitirilmesi istenecek. PİR SULTAN DERNEĞİ’YLE PROTOKOL Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Altınova’ya kazandırılacak cemevi için 25 Mart’ta Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ile protokol imzalamıştı. İmza töreninde konuşan Tütüncü, “Burada nasıl bir bina tasarlanacağını Alevi kardeşlerimize bıraktık. Derneğin tamamıyla işin merkezinde olduğu bir süreci hızlı şekilde bugüne getirdik. 1 Ocak 2020’de buradaki 750 metrekarelik cemevi ve çevre düzenlemesi tamamlanmış olacak” demişti.
Kepez Belediyesi Altınova’da yapılacak cemevi için ihaleye çıktı. Pir Sultan Abdal Derneği’yle protokol yapan Başkan Tütüncü cemevinin 1 Ocak 2020’de açılacağını söyledi

haberimizvar.net Konyaaltı ve Muratpaşa Belediyelerinden sonra AKP’li Kepez Belediyesi de cemevi yaptıracak. Kepez’e bağlı Altınova’da Orta Mahalle Kale Sokak ile Şelale Sokak kesişiminde yaptırılacağı duyurulan 750 metrekarelik cemevi için ihaleye çıkıldı. Cemevi ihalesi 21 Ağustos Çarşamba günü saat 10.00’da Kepez Belediyesi’nin encümen toplantı salonunda yapılacak. Yer tesliminin ihaleden 5 gün sonra yapılacağı belirtilen cemevi inşaatının 310 günde bitirilmesi istenecek.

PİR SULTAN DERNEĞİ’YLE PROTOKOL

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Altınova’ya kazandırılacak cemevi için 25 Mart’ta Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ile protokol imzalamıştı. İmza töreninde konuşan Tütüncü, “Burada nasıl bir bina tasarlanacağını Alevi kardeşlerimize bıraktık. Derneğin tamamıyla işin merkezinde olduğu bir süreci hızlı şekilde bugüne getirdik. 1 Ocak 2020’de buradaki 750 metrekarelik cemevi ve çevre düzenlemesi tamamlanmış olacak” demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.