Kepez de Orta Mahalle ye 9'uncu park

YEREL 01.10.2023 - 13:05, Güncelleme: 01.10.2023 - 13:05
 

Kepez de Orta Mahalle ye 9'uncu park

Kepez Belediyesi, Antalya Şehir Hastanesi yatırımının yapıldığı Masa Dağı bölgesinin ana trafik yükünü taşıyacak olan imar planındaki 60 metrelik yolu ulaşıma açıyor.

haberimizvar.net- Kepez Belediyesi, son 15 yılda 31 bin metrekare(m2) yeşil alan ürettiği Altınova Orta Mahalle’ye, içerisinde zeytin ağaçlarının bulunduğu 5 bin 300 m2 büyüklüğünde bir park daha kazandırdı.  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde 40 yıllık bir bekleyişin ardından imar planı yapılan Altınova bölgesi yeşil bir kimlikle imar ediliyor. Bu kasmamda bölgedeki Düden, Sinan, Orta ve Menderes mahallelerine yeni yeşil alanlar kazandırılıyor. Geçtiğimiz haftalarda Altınova Sinan Mahallesi’nde 12 bin m2 büyüklüğünde bir parkın yapımını tamamlayarak, vatandaşların hizmetine sunmuştu ORTA MAHALLEYE 36 BİN 300 M2 YEŞİL ALAN Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şimdi de Altınova Orta Mahalle’de yeni bir parkın yapımını başlattı. Yeni park, 111 Sokak ile 110 Sokak arasında 5 bin 300 m2 alana yapılıyor. Bölgenin güzelleşmesine, değer kazanmasına katkı sağlayacak olan parkta toprak tesviyesi, bitki, ağaç dikimi, elektrik, sulama alt yapısı ve çim ekimi tamamlandı. Bölgeye nefes verecek olan yeşil alana, çok sayıda yetişmiş zeytin ağacı dikildi. Çocukların eğlenebilmesi için oyun parkının yer aldığı parka, büyüklerin spor yapabilmesi için de açık hava fitness aletleri konuldu. Parkın yapımının önümüzdeki haftalarda tamamlanması planlanıyor.
Kepez Belediyesi, Antalya Şehir Hastanesi yatırımının yapıldığı Masa Dağı bölgesinin ana trafik yükünü taşıyacak olan imar planındaki 60 metrelik yolu ulaşıma açıyor.

haberimizvar.net- Kepez Belediyesi, son 15 yılda 31 bin metrekare(m2) yeşil alan ürettiği Altınova Orta Mahalle’ye, içerisinde zeytin ağaçlarının bulunduğu 5 bin 300 m2 büyüklüğünde bir park daha kazandırdı. 

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde 40 yıllık bir bekleyişin ardından imar planı yapılan Altınova bölgesi yeşil bir kimlikle imar ediliyor.
Bu kasmamda bölgedeki Düden, Sinan, Orta ve Menderes mahallelerine yeni yeşil alanlar kazandırılıyor.
Geçtiğimiz haftalarda Altınova Sinan Mahallesi’nde 12 bin m2 büyüklüğünde bir parkın yapımını tamamlayarak, vatandaşların hizmetine sunmuştu

ORTA MAHALLEYE 36 BİN 300 M2 YEŞİL ALAN
Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şimdi de Altınova Orta Mahalle’de yeni bir parkın yapımını başlattı. Yeni park, 111 Sokak ile 110 Sokak arasında 5 bin 300 m2 alana yapılıyor. Bölgenin güzelleşmesine, değer kazanmasına katkı sağlayacak olan parkta toprak tesviyesi, bitki, ağaç dikimi, elektrik, sulama alt yapısı ve çim ekimi tamamlandı. Bölgeye nefes verecek olan yeşil alana, çok sayıda yetişmiş zeytin ağacı dikildi. Çocukların eğlenebilmesi için oyun parkının yer aldığı parka, büyüklerin spor yapabilmesi için de açık hava fitness aletleri konuldu.
Parkın yapımının önümüzdeki haftalarda tamamlanması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.