Kepez Gelecek ziyaret turunda

GÜNDEM 08.09.2021 - 12:25, Güncelleme: 08.09.2021 - 12:25
 

Kepez Gelecek ziyaret turunda

Aşure dağıtımı ile sahaya inen Gelecek Partisi Kepez İlçe Teşkilatı ziyaretlere başladı

haberimizvar.net- Gelecek Partisi Kepez İlçe Teşkilatı aşure etkinliği ile sahaya inmişti. İlçe yönetimi bu hafta ise ziyaretlere start verdi. Bu kapsamda Gelecek Partisi Kepez İlçe Başkanı Murat Demirel, İlçe Teşkilat Başkanı Yusuf Aytar ve ilçe yöneticilerinin ilk durağı İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel oldu. Ziyarette Kepez’in durumu, halkın sorunları ve ülkenin genel siyaset hattı hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. TARTIŞMA KÜLTÜRÜNÜ EDİNMELİYİZ  Teşkilatlanma hakkında bilgi veren Kepez İlçe Başkanı Murat Demirel, “Yaşlısından gencine herkes ülkenin gidişatından memnun değil. Tüm kesimlerle konuşuyoruz. Aynı fikirde olmayabiliriz ama tartışma demokrasinin bir gereğidir. Amacımız ülkeyi tekrar yaşanabilir hale getirmek” diye konuştu. İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel de ziyaretinden dolayı Gelecek heyetine teşekkür etti.  
Aşure dağıtımı ile sahaya inen Gelecek Partisi Kepez İlçe Teşkilatı ziyaretlere başladı

haberimizvar.net- Gelecek Partisi Kepez İlçe Teşkilatı aşure etkinliği ile sahaya inmişti. İlçe yönetimi bu hafta ise ziyaretlere start verdi. Bu kapsamda Gelecek Partisi Kepez İlçe Başkanı Murat Demirel, İlçe Teşkilat Başkanı Yusuf Aytar ve ilçe yöneticilerinin ilk durağı İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel oldu. Ziyarette Kepez’in durumu, halkın sorunları ve ülkenin genel siyaset hattı hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

TARTIŞMA KÜLTÜRÜNÜ EDİNMELİYİZ 

Teşkilatlanma hakkında bilgi veren Kepez İlçe Başkanı Murat Demirel, “Yaşlısından gencine herkes ülkenin gidişatından memnun değil. Tüm kesimlerle konuşuyoruz. Aynı fikirde olmayabiliriz ama tartışma demokrasinin bir gereğidir. Amacımız ülkeyi tekrar yaşanabilir hale getirmek” diye konuştu. İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel de ziyaretinden dolayı Gelecek heyetine teşekkür etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.