Kepez hentbol yenilgisiz birinci lige yükseldi

SPOR 20.03.2024 - 13:25, Güncelleme: 20.03.2024 - 13:25
 

Kepez hentbol yenilgisiz birinci lige yükseldi

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün Kız Hentbol Takımı, play-off maçlarını yenilgisiz kazanarak 1’inci Lig’e yükseldi

haberimizvar.net- Rize’de düzenlenen 2’inci Lig Play-Off maçlarını namağlup kazanan Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün Kız Hentbol Takımı, 1’inci Lige yükseldi. Geçen sezon ilk kez katıldıkları 2’inci Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Kepez’in kızları, yeni sezonda da ilk kez 1’inci Lig deneyimi yaşayacak. Kulüp Başkanı Hakan Çatal, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Şimşek ve Hüseyin Güner’in izlediği yükselme maçlarını kazanan takımın antrenörü Sertan Sarpaş, “Antalyalı sporseverlere salon sporlarında 1’inci Lig takımı hediye ettik. Mutluyuz, gururluyuz. Ama işimiz bitmedi. Altyapıdan yetiştirdiğim sporcularım profesyonelleştikçe hedeflerimiz de büyüyor” diye konuştu.
Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün Kız Hentbol Takımı, play-off maçlarını yenilgisiz kazanarak 1’inci Lig’e yükseldi

haberimizvar.net- Rize’de düzenlenen 2’inci Lig Play-Off maçlarını namağlup kazanan Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün Kız Hentbol Takımı, 1’inci Lige yükseldi. Geçen sezon ilk kez katıldıkları 2’inci Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Kepez’in kızları, yeni sezonda da ilk kez 1’inci Lig deneyimi yaşayacak.

Kulüp Başkanı Hakan Çatal, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Şimşek ve Hüseyin Güner’in izlediği yükselme maçlarını kazanan takımın antrenörü Sertan Sarpaş, “Antalyalı sporseverlere salon sporlarında 1’inci Lig takımı hediye ettik. Mutluyuz, gururluyuz. Ama işimiz bitmedi. Altyapıdan yetiştirdiğim sporcularım profesyonelleştikçe hedeflerimiz de büyüyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.