Kepez Mobil Sağlık Merkezi Alanya'da

SAĞLIK 21.09.2023 - 10:26, Güncelleme: 21.09.2023 - 10:26
 

Kepez Mobil Sağlık Merkezi Alanya'da

Kepez Belediyesi’nin kanser ve göz tarama hizmeti veren Mobil Sağlık Merkezi ile çocuk ve gençlere bilimi sevdirmeyi amaçlayan Bilim ve Teknoloji Tırı, Alanya İskele Şelale Meydanı’nda hizmet veriyor.

haberimizvar.net- Kepez Belediyesi mobil hizmetlerle ilçeden ilçeye koşuyor. Kepez’in kanser ve göz tarama hizmeti veren Mobil Sağlık Merkezi ile çocuk ve gençlere bilimi sevdirmeyi amaçlayan Bilim ve Teknoloji Tırı, Alanya’da hizmet veriyor. Alanya İskele Şelale Meydanı’nda kanser ve göz tarama hizmetlerinden vatandaşlar ücretsiz olarak yararlanabilecek. Göz sağlığı taramasında; göz numara ölçümü ve göz tansiyonu, Kanser Taramalarında; meme (40-69 yaş), rahim ağzı (30-65 yaş) ve bağırsak kanseri (50-70 yaş) taraması gerçekleştiriliyor.   BİLİM TIRI’NI ÇOCUK VE GENÇLER ÇOK SEVDİ Alanya İskele Şelale Meydanı’nda, Kepez’in mobil Bilim ve Teknoloji Tırı’da hizmet veriyor. Bilim ve Teknoloji Tırı, çocuk ve gençleri bilimin farklı yönleriyle buluşturuluyor. Kocaman bir bilim merkezini içine sığdıran Bilim ve Teknoloji Tırı’nda; Yenilenebilir enerji kaynakları, manyetik alan, maddenin halleri, motorlar, robotik, 3 boyutlu yazıcılar ve sanal gerçeklik uygulamaları, yapay zeka, izohips, astronot, beyin dalgaları, İha yer istasyonu, Hologram teknolojileri bulunuyor.
Kepez Belediyesi’nin kanser ve göz tarama hizmeti veren Mobil Sağlık Merkezi ile çocuk ve gençlere bilimi sevdirmeyi amaçlayan Bilim ve Teknoloji Tırı, Alanya İskele Şelale Meydanı’nda hizmet veriyor.
haberimizvar.net-  Kepez Belediyesi mobil hizmetlerle ilçeden ilçeye koşuyor. Kepez’in kanser ve göz tarama hizmeti veren Mobil Sağlık Merkezi ile çocuk ve gençlere bilimi sevdirmeyi amaçlayan Bilim ve Teknoloji Tırı, Alanya’da hizmet veriyor. Alanya İskele Şelale Meydanı’nda kanser ve göz tarama hizmetlerinden vatandaşlar ücretsiz olarak yararlanabilecek. Göz sağlığı taramasında; göz numara ölçümü ve göz tansiyonu, Kanser Taramalarında; meme (40-69 yaş), rahim ağzı (30-65 yaş) ve bağırsak kanseri (50-70 yaş) taraması gerçekleştiriliyor.
 
BİLİM TIRI’NI ÇOCUK VE GENÇLER ÇOK SEVDİ
Alanya İskele Şelale Meydanı’nda, Kepez’in mobil Bilim ve Teknoloji Tırı’da hizmet veriyor. Bilim ve Teknoloji Tırı, çocuk ve gençleri bilimin farklı yönleriyle buluşturuluyor. Kocaman bir bilim merkezini içine sığdıran Bilim ve Teknoloji Tırı’nda; Yenilenebilir enerji kaynakları,
manyetik alan, maddenin halleri, motorlar, robotik, 3 boyutlu yazıcılar ve sanal gerçeklik uygulamaları, yapay zeka, izohips, astronot, beyin dalgaları, İha yer istasyonu, Hologram teknolojileri bulunuyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.