Kepez Mobil Sağlık Merkezi Muratpaşa'da

SAĞLIK 02.10.2023 - 12:35, Güncelleme: 02.10.2023 - 12:35
 

Kepez Mobil Sağlık Merkezi Muratpaşa'da

Kepez Belediyesi’nin ilçe ilçe gezerek kanser ve göz tarama hizmeti veren Mobil Sağlık Merkezi, haftanın ilk gününde Muratpaşa’da hizmet veriyor.

haberimizvar.net- Kepez Belediyesi mobil sağlık hizmetlerini Antalya’nın merkez ilçesi Muratpaşa’ya da taşıdı. Antalya’nın ilçelerini karış karış gezerek sağlık hizmetlerini vatandaşın ayağına götüren Kepez’in Mobil Sağlık Merkezi, hizmetlerini haftanın ilk gününde Muratpaşa ilçesinde sürdürüyor. Güzelbağ Mahallesi Aile Hekimliği önünde gerçekleştirilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sağlık taramalarında; ücretsiz kanser ve göz tarama hizmeti veriliyor.   Kanser taramalarında; meme (40-69 yaş), rahim ağzı (30-65 yaş) ve bağırsak kanseri (50-70 yaş) , Göz sağlığı taramasında; göz numara ölçümü ve göz tansiyonu taraması yapılıyor. Antalya’nın dört bir tarafını gezerek kanser ve göz tarama hizmeti veren Mobil Sağlık Merkezi, önümüzdeki günlerde de sağlık hizmetini yine ilçe ilçe vatandaşın ayağına taşımaya devam edecek.
Kepez Belediyesi’nin ilçe ilçe gezerek kanser ve göz tarama hizmeti veren Mobil Sağlık Merkezi, haftanın ilk gününde Muratpaşa’da hizmet veriyor.
haberimizvar.net- Kepez Belediyesi mobil sağlık hizmetlerini Antalya’nın merkez ilçesi Muratpaşa’ya da taşıdı. Antalya’nın ilçelerini karış karış gezerek sağlık hizmetlerini vatandaşın ayağına götüren Kepez’in Mobil Sağlık Merkezi, hizmetlerini haftanın ilk gününde Muratpaşa ilçesinde sürdürüyor. Güzelbağ Mahallesi Aile Hekimliği önünde gerçekleştirilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sağlık taramalarında; ücretsiz kanser ve göz tarama hizmeti veriliyor.
 
Kanser taramalarında; meme (40-69 yaş), rahim ağzı (30-65 yaş) ve bağırsak kanseri (50-70
yaş) , Göz sağlığı taramasında; göz numara ölçümü ve göz tansiyonu taraması yapılıyor.
Antalya’nın dört bir tarafını gezerek kanser ve göz tarama hizmeti veren Mobil Sağlık
Merkezi, önümüzdeki günlerde de sağlık hizmetini yine ilçe ilçe vatandaşın ayağına taşımaya
devam edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.