Kepez Nasreddin Hoca Kreşlerinde 23 Nisan coşkusu

EĞİTİM 18.04.2024 - 16:34, Güncelleme: 18.04.2024 - 16:34
 

Kepez Nasreddin Hoca Kreşlerinde 23 Nisan coşkusu

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevlerinin Özgürlük Şubesi’nde coşkuyla kutlandı.

haberimizvar.net- Kepez’de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları başladı. Kepez Belediyesi’nin Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevlerinin Özgürlük Şubesi’nde, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı birbirinden özel etkinliklerle kutlandı. İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlikler coşkulu bayram korteji ile devam etti. Çocuklar maskotlar eşliğinde dans edip oyunlar oynadı. Bubble Show, halat çekme oyunu, çuval yarışları ve daha birçok renkli etkinliklerle eğlenceli saatler geçirdiler. Kırmızı beyaz renkteki ay yıldızlı kostümleriyle ilgi odağı olan çocuklar, renkli etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu doyasıya yaşadılar.  Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104. yıl dönümüne özel dolu dolu bir kutlama programı hazırladı. 23 Nisan Salı günü, belediyenin düzenlediği etkinliklerle ilçedeki çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevlerinin Özgürlük Şubesi’nde coşkuyla kutlandı.

haberimizvar.net- Kepez’de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları başladı. Kepez Belediyesi’nin Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevlerinin Özgürlük Şubesi’nde, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı birbirinden özel etkinliklerle kutlandı. İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlikler coşkulu bayram korteji ile devam etti. Çocuklar maskotlar eşliğinde dans edip oyunlar oynadı.

Bubble Show, halat çekme oyunu, çuval yarışları ve daha birçok renkli etkinliklerle eğlenceli saatler geçirdiler. Kırmızı beyaz renkteki ay yıldızlı kostümleriyle ilgi odağı olan çocuklar, renkli etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu doyasıya yaşadılar. 

Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104. yıl dönümüne özel dolu dolu bir kutlama programı hazırladı. 23 Nisan Salı günü, belediyenin düzenlediği etkinliklerle ilçedeki çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.