'Kepez Örgütü adam gibi karar alsın'

SİYASET 09.10.2023 - 17:35, Güncelleme: 09.10.2023 - 18:01
 

'Kepez Örgütü adam gibi karar alsın'

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin devam oturumunda, CHP Konyaaltı ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Şafak Otuzaltı , CHP Kepez İlçe yönetiminin CHP'li Kepez ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Oktay Başaran'ın kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevkini eleştirip, " CHP Kepez Örgütü adam gibi karar alsın" diye konuştu. CHP'li Otuzaltı'nın eleştirilerine CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez sert tepki gösterdi. Ölmez, "Bu yersiz açıklamayı partimizin ve kamuoyunun vicdanına sunuyoruz" dedi...

haberimizvar.net- CHP Kepez ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Oktay Başaran'ın Antalya Altın Portakal Film Festivali yönetimini ve CHP'yi eleştirmesi sonucu CHP Kepez İlçe Yönetimi'nce kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmesi CHP'yi karıştırdı. CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şafak Otuzaltı'nın CHP Kepez ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Oktay Başaran'ın kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmesi kararına " Kepez İlçe Örgütü adam gibi karar alsın" sözlerine CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez sert tepki gösterdi. Ölmez,  "Cumhuriyet Halk Partimizin tüm yönetimleri ve 100 yıllık partimizin bütün üyelerini adam olmamakla suçlamanın ne kadar talihsiz bir açıklama olduğunu, ayrıca adam olmanın bir duruşa sahip olmak gerektiğinin bilinci ile bu yersiz açıklamayı partimizin ve kamuoyunun vicdanına sunuyoruz" dedi. ŞAFAK OTUZALTI KONUŞTU KIZILCA KIYAMET KOPTU CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, CHP Konyaaltı ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Şafak Otuzaltı'nın 'Adam gibi karar alsınlar" şeklindeki açıklamalarına tepkili yanaştı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Devam Meclis Toplantısı’nda CHP Konyaaltı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şafak Otuzaltı’nın CHP Kepez İlçe Örgütünün almış olduğu kararları eleştirerek ‘Kepez İlçe Örgütü Adam Gibi Karar Alsınlar’ şeklindeki söylemine sert tepki gösterdi. Ölmez,’’ Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Devam Meclisinde konuşma alarak CHP  Büyükşehir ve Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Şafak Otuzaltı’nın Kepez İlçe Yönetim Kurulumuzun almış Olduğu Kararının Kamuoyunun Önünde “Kepez İlçe Örgütü Adam Gibi Karar Alsınlar” diye dile getirmiş olmasını üzülerek takip ettik. Cumhuriyet Halk Parti’mizin tüm yönetimleri ve 100 yıllık partimizin bütün üyelerini adam olmamakla suçlamanın ne kadar talihsiz bir açıklama olduğunu ayrıca adam olmanın bir duruşa sahip olmak gerektiğinin bilinci ile bu yersiz açıklamayı partimizin ve kamuoyunun vicdanına sunuyoruz’’ diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Meclisi'nin devam oturumunda, CHP Konyaaltı ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Şafak Otuzaltı , CHP Kepez İlçe yönetiminin CHP'li Kepez ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Oktay Başaran'ın kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevkini eleştirip, " CHP Kepez Örgütü adam gibi karar alsın" diye konuştu. CHP'li Otuzaltı'nın eleştirilerine CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez sert tepki gösterdi. Ölmez, "Bu yersiz açıklamayı partimizin ve kamuoyunun vicdanına sunuyoruz" dedi...

haberimizvar.net-  CHP Kepez ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Oktay Başaran'ın Antalya Altın Portakal Film Festivali yönetimini ve CHP'yi eleştirmesi sonucu CHP Kepez İlçe Yönetimi'nce kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmesi CHP'yi karıştırdı. CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şafak Otuzaltı'nın CHP Kepez ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Oktay Başaran'ın kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmesi kararına " Kepez İlçe Örgütü adam gibi karar alsın" sözlerine CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez sert tepki gösterdi. Ölmez,  "Cumhuriyet Halk Partimizin tüm yönetimleri ve 100 yıllık partimizin bütün üyelerini adam olmamakla suçlamanın ne kadar talihsiz bir açıklama olduğunu, ayrıca adam olmanın bir duruşa sahip olmak gerektiğinin bilinci ile bu yersiz açıklamayı partimizin ve kamuoyunun vicdanına sunuyoruz" dedi.

ŞAFAK OTUZALTI KONUŞTU KIZILCA KIYAMET KOPTU

CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, CHP Konyaaltı ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Şafak Otuzaltı'nın 'Adam gibi karar alsınlar" şeklindeki açıklamalarına tepkili yanaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Devam Meclis Toplantısı’nda CHP Konyaaltı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şafak Otuzaltı’nın CHP Kepez İlçe Örgütünün almış olduğu kararları eleştirerek ‘Kepez İlçe Örgütü Adam Gibi Karar Alsınlar’ şeklindeki söylemine sert tepki gösterdi. Ölmez,’’ Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Devam Meclisinde konuşma alarak CHP  Büyükşehir ve Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Şafak Otuzaltı’nın Kepez İlçe Yönetim Kurulumuzun almış Olduğu Kararının Kamuoyunun Önünde “Kepez İlçe Örgütü Adam Gibi Karar Alsınlar” diye dile getirmiş olmasını üzülerek takip ettik. Cumhuriyet Halk Parti’mizin tüm yönetimleri ve 100 yıllık partimizin bütün üyelerini adam olmamakla suçlamanın ne kadar talihsiz bir açıklama olduğunu ayrıca adam olmanın bir duruşa sahip olmak gerektiğinin bilinci ile bu yersiz açıklamayı partimizin ve kamuoyunun vicdanına sunuyoruz’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.