Kepez-Santral Mahallesi’ne müjde

GÜNDEM 01.10.2019 - 10:48, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kepez-Santral Mahallesi’ne müjde

Antalya’nın Kepez-Santral Mahallesi’nde 2017 yılında yapımına başlanan, kentsel dönüşüm projesinde 2 bin 817 mahalle sakini kira desteği almaya devam edecek

haberimizvar.net Avrupa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip olan Kepez-Santral Mahallesi’ndeki 2 bin 817 mahalle sakinine, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından projenin belirtilen tarihleri süresince aylık kira desteği yapılıyordu. Bakanlığın kira desteği sürecini tamamlamasının ardından Antalya Büyükşehir Belediye tarafından mahalle sakinleri kira desteği sağlanmıştı. CUMHURBAŞKANINA İLETMİŞTİ Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 29 büyükşehir belediye başkanının katıldığı toplantıda, Kepez- Santral Mahallesi’nde yaşanan sıkıntıları hem Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hem de bakanlık yetkililerine iletmişti. Başkan Böcek, Kepezaltı Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanındaki kira yardımı ile sıkıntılar olduğunu, bakanlığın kira ödeme süresinin uzatması gerektiğini ve aynı zamanda Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bakanlıktan alacakları olduğunu dile getirmişti. DESTEK DEVAM EDECEK Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘gereği yapılsın’ talimatını vermesinin ardından, Başkan Muhittin Böcek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile görüşme yapıldığını ve 2 bin 817 mahalle sakinin aylık kira desteğinin devam edeceğini belirtti. Buna göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 2 bin 817 mahalle sakini için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne, Antalya Büyükşehir Belediyesi de mahalle sakinlerine ödeme yapacak.
Antalya’nın Kepez-Santral Mahallesi’nde 2017 yılında yapımına başlanan, kentsel dönüşüm projesinde 2 bin 817 mahalle sakini kira desteği almaya devam edecek

haberimizvar.net Avrupa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip olan Kepez-Santral Mahallesi’ndeki 2 bin 817 mahalle sakinine, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından projenin belirtilen tarihleri süresince aylık kira desteği yapılıyordu. Bakanlığın kira desteği sürecini tamamlamasının ardından Antalya Büyükşehir Belediye tarafından mahalle sakinleri kira desteği sağlanmıştı.

CUMHURBAŞKANINA İLETMİŞTİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 29 büyükşehir belediye başkanının katıldığı toplantıda, Kepez- Santral Mahallesi’nde yaşanan sıkıntıları hem Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hem de bakanlık yetkililerine iletmişti. Başkan Böcek, Kepezaltı Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanındaki kira yardımı ile sıkıntılar olduğunu, bakanlığın kira ödeme süresinin uzatması gerektiğini ve aynı zamanda Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bakanlıktan alacakları olduğunu dile getirmişti.

DESTEK DEVAM EDECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘gereği yapılsın’ talimatını vermesinin ardından, Başkan Muhittin Böcek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile görüşme yapıldığını ve 2 bin 817 mahalle sakinin aylık kira desteğinin devam edeceğini belirtti. Buna göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 2 bin 817 mahalle sakini için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne, Antalya Büyükşehir Belediyesi de mahalle sakinlerine ödeme yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.