Kepez sokak hayvanlarının yanında

YEREL 15.08.2023 - 12:21, Güncelleme: 15.08.2023 - 12:44
 

Kepez sokak hayvanlarının yanında

Kepez Belediyesi, kültür ve sanat adası Dokuma Park’taki can dostlarına gözü gibi bakıyor. Belediyenin Veterinerlik Servisi ekipleri tarafından sokaktaki kedi ve köpeklerin genel sağlık kontrolleri düzenli olarak yapılıyor.

haberimizvar.net- Kepez Belediyesi’nin Veterinerlik Servisi ekipleri, sokak hayvanlarına yönelik genel sağlık kontrolü uygulamalarını ilçenin dört bir tarafında düzenli olarak sürdürüyor. Kepez Belediyesi, vatandaşların  kullanımına kazandırılan ve can dostların güven içinde yaşamını sürdürdüğü Dokuma Park’ta da can dostlara gözü gibi bakıyor. Genel sağlık kontrolleri kapsamında; sokak hayvanlarının rutin sağlık muayeneleri yapılıyor. Parazit uygulaması, hasta olanlara ilaç tedavisi, sokakta tedavi edilemeyecek kedi ve köpeklerin tedavileri ise belediyenin veterinerlik servisinde sürdürülüyor.   Tedavisi tamamlanan sokak hayvanları daha sonra yeniden alındıkları bölgedeki yaşam alanlarına bırakılıyor. SOKAK HAYVANLARININ MAMASI KEPEZ’DEN Kepez Belediyesi, sokaktaki sevimli dostları belediye yemekhanesi ve belediye kreşlerinden çıkan organik yemek atıklarından üretilen mamalarla besliyor. Belediye hizmet binası yemekhanesi ve belediye kreşlerinden çıkan yemek atıkları belediye ekipleri tarafından günlük olarak toplanıyor. Yemek atıkları aynı gün içerisinde kedi köpek maması üretimi için makinelere konuluyor ve ardından da üretim sonrasında peletlenerek tüketilebilir hale getiriliyor. Kepez Belediyesi, sokaktaki can dostlarına hem sağlık kontrolleri hem de beslenme açısından gözü gibi bakıyor.
Kepez Belediyesi, kültür ve sanat adası Dokuma Park’taki can dostlarına gözü gibi bakıyor. Belediyenin Veterinerlik Servisi ekipleri tarafından sokaktaki kedi ve köpeklerin genel sağlık kontrolleri düzenli olarak yapılıyor.

haberimizvar.net- Kepez Belediyesi’nin Veterinerlik Servisi ekipleri, sokak hayvanlarına yönelik genel sağlık kontrolü uygulamalarını ilçenin dört bir tarafında düzenli olarak sürdürüyor. Kepez Belediyesi, vatandaşların  kullanımına kazandırılan ve can dostların güven içinde yaşamını sürdürdüğü Dokuma Park’ta da can dostlara gözü gibi bakıyor. Genel sağlık kontrolleri kapsamında; sokak hayvanlarının rutin sağlık muayeneleri yapılıyor. Parazit uygulaması, hasta olanlara ilaç tedavisi, sokakta tedavi edilemeyecek kedi ve köpeklerin tedavileri ise belediyenin veterinerlik servisinde sürdürülüyor.   Tedavisi tamamlanan sokak hayvanları daha sonra yeniden alındıkları bölgedeki yaşam alanlarına bırakılıyor.

SOKAK HAYVANLARININ MAMASI KEPEZ’DEN

Kepez Belediyesi, sokaktaki sevimli dostları belediye yemekhanesi ve belediye kreşlerinden çıkan organik yemek atıklarından üretilen mamalarla besliyor. Belediye hizmet binası yemekhanesi ve belediye kreşlerinden çıkan yemek atıkları belediye ekipleri tarafından günlük olarak toplanıyor. Yemek atıkları aynı gün içerisinde kedi köpek maması üretimi için makinelere konuluyor ve ardından da üretim sonrasında peletlenerek tüketilebilir hale getiriliyor. Kepez Belediyesi, sokaktaki can dostlarına hem sağlık kontrolleri hem de beslenme açısından gözü gibi bakıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.