Kepez Süper Lig ekibi İstanbulspor'u eledi

SPOR 01.11.2023 - 16:51, Güncelleme: 01.11.2023 - 16:51
 

Kepez Süper Lig ekibi İstanbulspor'u eledi

Antalya'nın Türkiye 3. Ligi 1. gruptaki temsilcisi Kepezspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda büyük bir sürprize imza attı. Antalya ekibi, kupanın 3'üncü tur maçında Trendyol Süper Ligi ekiplerinden İstanbulspor'u deplasmanda 3-2 yenerek kupadan eledi.

haberimizvar.net- Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında Süper Lig ekibi İstanbulsor ile 3. Lig ekibi Kepez Spor karşı karşıya geldi. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada İstanbulspor 38. dakikada Traore'nin golüyle 1-0 öne geçti. Kepez Spor bu gole 45+1. dakikada Yılmaz Basravi'nin penaltı golüyle karşılık verdi ve ilk yarısı bu 1-1'lik eşitlikle sona erdi. İstanbulspor'da 59. dakikada Imbula penaltı atışından faydalanamazken, 83. dakikada Bartu Kırtaş gördüğü kırmızı kartla oyun dışına kaldı. Mücadelenin normal süresi de 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Kepez Spor'da 100. dakikada Ozan Can Dursun, takımını 2-1'lik üstünlüğe taşıdı. 116. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Ozan Can Dursun skoru 3-1'e getirdi. İstanbulspor, 118. dakikada Mendy Mamadou'nun golüyle skoru 3-2'ye getirdi ancak bu gol Süper Lig ekibine yeterli olmadı. Bu sonucun ardından Kepez Spor, Ziraat Türkiye Kupası'nda adını 4. tura yazdırdı. Süper Lig ekibi İstanbulspor ise organizasyona veda etti.    
Antalya'nın Türkiye 3. Ligi 1. gruptaki temsilcisi Kepezspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda büyük bir sürprize imza attı. Antalya ekibi, kupanın 3'üncü tur maçında Trendyol Süper Ligi ekiplerinden İstanbulspor'u deplasmanda 3-2 yenerek kupadan eledi.

haberimizvar.net- Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında Süper Lig ekibi İstanbulsor ile 3. Lig ekibi Kepez Spor karşı karşıya geldi. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada İstanbulspor 38. dakikada Traore'nin golüyle 1-0 öne geçti. Kepez Spor bu gole 45+1. dakikada Yılmaz Basravi'nin penaltı golüyle karşılık verdi ve ilk yarısı bu 1-1'lik eşitlikle sona erdi. İstanbulspor'da 59. dakikada Imbula penaltı atışından faydalanamazken, 83. dakikada Bartu Kırtaş gördüğü kırmızı kartla oyun dışına kaldı. Mücadelenin normal süresi de 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Kepez Spor'da 100. dakikada Ozan Can Dursun, takımını 2-1'lik üstünlüğe taşıdı. 116. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Ozan Can Dursun skoru 3-1'e getirdi.

İstanbulspor, 118. dakikada Mendy Mamadou'nun golüyle skoru 3-2'ye getirdi ancak bu gol Süper Lig ekibine yeterli olmadı.

Bu sonucun ardından Kepez Spor, Ziraat Türkiye Kupası'nda adını 4. tura yazdırdı. Süper Lig ekibi İstanbulspor ise organizasyona veda etti.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.