Kepez Uluslararası Folklor Festivali başladı

GÜNDEM 29.08.2019 - 15:16, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kepez Uluslararası Folklor Festivali başladı

Kepez Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında bu yıl 5'ncisini düzenlediği Uluslararası Folklor Festivali, açılışı kortejiyle başladı

haberimizvar.net Kepez Belediyesi'nin düzenlediği Uluslararası Folklor Festivali'nin açılışı, Mehmet Akif Caddesi'nde gerçekleştirilen kortej yürüyüşüyle yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kortej yürüyüşüne, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katıldı. Kortej yürüyüşünün ardından, Özdilek AVM önünde gerçekleştirilen gösterilerin ardından, festivalin açılış töreni de Dokumapark'ta yapıldı. Farklı kültürlerin ve geleneksel oyunların sergilendiği festival, görsel bir şölene sahne oldu. ULUSLARARASI FESTİVAL 5 YAŞINDA Festivalin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'in Folklor Festivali'nin bu yıl 5 yaşında olduğunu belirtti. Bundan tam 5 yıl evvel güzel bir festival amacı ile yola çıktıklarına değinen Başkan Tütüncü, "Türkiye'nin bütün vilayetlerinden hemşerilerimizin hayatın bütün güzelliklerini buraya Antalya'ya taşıdıkları bu güzel Kepez'de hem Türkiye'nin hem de dünyanın renklerinin sergilendiği güzel bir Festival olsun istedik. Bu amaca yönelik olarak başlattığımız festival yıllar içerisinde büyüdü gelişti ve bugün güzel bir etkinlik olarak şehrin kültürel hayatını süsleyen bir unsur olarak karşımıza çıktı" dedi. Etkinliklerin bir bölümünün Antalya'nın simgesi Cumhuriyet Meydanı'nda yapacaklarını belirten Başkan Tütüncü, "Biz bu festivali Antalya ile de özleştirmek istiyoruz. Türkiye'nin en etkili, en etkileyici en güzel, en kapsamlı ve bununla birlikte birçok enlere sahip olan folklor Festivali burada Antalya'da Kepez'de var etmek istiyoruz" dedi. 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMASI Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 30 Ağustos Zafer Bayramını da kutladı. Başkan Hakan Tütüncü'nün konuşmasının ardından Dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanından katılan profesyonel ekipleri gösteriler sundu.
Kepez Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında bu yıl 5'ncisini düzenlediği Uluslararası Folklor Festivali, açılışı kortejiyle başladı

haberimizvar.net Kepez Belediyesi'nin düzenlediği Uluslararası Folklor Festivali'nin açılışı, Mehmet Akif Caddesi'nde gerçekleştirilen kortej yürüyüşüyle yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kortej yürüyüşüne, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katıldı. Kortej yürüyüşünün ardından, Özdilek AVM önünde gerçekleştirilen gösterilerin ardından, festivalin açılış töreni de Dokumapark'ta yapıldı. Farklı kültürlerin ve geleneksel oyunların sergilendiği festival, görsel bir şölene sahne oldu.

ULUSLARARASI FESTİVAL 5 YAŞINDA

Festivalin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'in Folklor Festivali'nin bu yıl 5 yaşında olduğunu belirtti. Bundan tam 5 yıl evvel güzel bir festival amacı ile yola çıktıklarına değinen Başkan Tütüncü, "Türkiye'nin bütün vilayetlerinden hemşerilerimizin hayatın bütün güzelliklerini buraya Antalya'ya taşıdıkları bu güzel Kepez'de hem Türkiye'nin hem de dünyanın renklerinin sergilendiği güzel bir Festival olsun istedik. Bu amaca yönelik olarak başlattığımız festival yıllar içerisinde büyüdü gelişti ve bugün güzel bir etkinlik olarak şehrin kültürel hayatını süsleyen bir unsur olarak karşımıza çıktı" dedi. Etkinliklerin bir bölümünün Antalya'nın simgesi Cumhuriyet Meydanı'nda yapacaklarını belirten Başkan Tütüncü, "Biz bu festivali Antalya ile de özleştirmek istiyoruz. Türkiye'nin en etkili, en etkileyici en güzel, en kapsamlı ve bununla birlikte birçok enlere sahip olan folklor Festivali burada Antalya'da Kepez'de var etmek istiyoruz" dedi.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMASI

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 30 Ağustos Zafer Bayramını da kutladı. Başkan Hakan Tütüncü'nün konuşmasının ardından Dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanından katılan profesyonel ekipleri gösteriler sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.