Kepez Voleybolcuda iddialı

SPOR 19.02.2024 - 12:41, Güncelleme: 19.02.2024 - 12:41
 

Kepez Voleybolcuda iddialı

Antalya Ana Lig’de oynama hedefiyle oluşturulan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımı, Küçükler’de 1 ve Yıldızlar’da 3’üncü olarak yoluna devam ediyor

haberimizvar.net- Önceliğini altyapıya veren Kepez Belediyesi Spor Kulübü, voleybol branşında Türkiye takımlarında sporcu yetiştirmeye devam ediyor. Bu sezon 2’inci Lig hedefindeki A Takımının altyapısını oluşturan 2010 doğumlu jenerasyon, Küçükler kategorisinde grup birincisi ve Yıldızlar kategorisinde grubunun üçüncüsü olarak mücadeleye devam ediyor. Aralarında birer 2011 ve 2012’li hariç tamamı 2010 doğumlulardan oluşan Kepez’in küçük file sultanları, gelecek sezon Antalya Ana Lig’de ilk 3’te olmak istiyor. Grup maçlarının devam ettiğini belirten antrenör Koray Turgut, “Altyapı takımımızda iyi bir jenerasyon yakaladık. Bu takımdan üst ligleri kovalayan A Takımımıza oyuncu kazandıracağız” dedi.      
Antalya Ana Lig’de oynama hedefiyle oluşturulan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımı, Küçükler’de 1 ve Yıldızlar’da 3’üncü olarak yoluna devam ediyor

haberimizvar.net- Önceliğini altyapıya veren Kepez Belediyesi Spor Kulübü, voleybol branşında Türkiye takımlarında sporcu yetiştirmeye devam ediyor. Bu sezon 2’inci Lig hedefindeki A Takımının altyapısını oluşturan 2010 doğumlu jenerasyon, Küçükler kategorisinde grup birincisi ve Yıldızlar kategorisinde grubunun üçüncüsü olarak mücadeleye devam ediyor.

Aralarında birer 2011 ve 2012’li hariç tamamı 2010 doğumlulardan oluşan Kepez’in küçük file sultanları, gelecek sezon Antalya Ana Lig’de ilk 3’te olmak istiyor. Grup maçlarının devam ettiğini belirten antrenör Koray Turgut, “Altyapı takımımızda iyi bir jenerasyon yakaladık. Bu takımdan üst ligleri kovalayan A Takımımıza oyuncu kazandıracağız” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.