Kepez Yakutistan'ı ağırlayacak

YEREL 11.09.2019 - 15:45, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kepez Yakutistan'ı ağırlayacak

Tüm İş Adamları-Rusya Federasyonu Sakha Cumhuriyeti Dostluk, Kardeşlik ve Dayanışma Derneği (TSİAD) Başkanı Ömer Mahmudoğlu ve beraberindeki heyet Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü ziyaret etti

haberimizvar.net Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, TSİAD Başkanı Ömer Mahmudoğlu ve beraberindeki heyeti kabul etti. Dernek çalışmalarını anlatan TSİAD Başkanı Ömer Mahmudoğlu, Yakutistan Cumhuriyeti hakkında da bilgiler aktardı. Görüşmeler sırasında önümüzdeki günlerde Yakutistan'dan Antalya'ya gelecek olan devlet yetkilileri, müzik grupları (kopuz sanatçıları) ve iş adamları için bir dizi faaliyet yapılması kararlaştırıldı. Mimar Sinan Kongre Merkezi, 29 Ekim Salı günü Yakutistan Cumhuriyeti'nden gelecek üst düzey devlet yetkililerine ve konuklara ev sahipliği yapacak. KÜLTÜREL HEDİYELER TSİAD Başkanı ve Yakutistan Fahri Konsolosu Ömer Mahmudoğlu görüşmelerin ardından Başkan Hakan Tütüncü'ye eski Türk müzik aletlerinden biri olan ağız kopuzu, kımız fincanı ve Yakutistan bayrağı takdim etti. TSİAD Başkan yardımcıları İlhami Okutan, İlyas Kiriş ve Basın Halkla İlişkiler Danışmanı Cengiz Savaşeri de ziyarete katıldı.
Tüm İş Adamları-Rusya Federasyonu Sakha Cumhuriyeti Dostluk, Kardeşlik ve Dayanışma Derneği (TSİAD) Başkanı Ömer Mahmudoğlu ve beraberindeki heyet Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü ziyaret etti

haberimizvar.net Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, TSİAD Başkanı Ömer Mahmudoğlu ve beraberindeki heyeti kabul etti. Dernek çalışmalarını anlatan TSİAD Başkanı Ömer Mahmudoğlu, Yakutistan Cumhuriyeti hakkında da bilgiler aktardı. Görüşmeler sırasında önümüzdeki günlerde Yakutistan'dan Antalya'ya gelecek olan devlet yetkilileri, müzik grupları (kopuz sanatçıları) ve iş adamları için bir dizi faaliyet yapılması kararlaştırıldı. Mimar Sinan Kongre Merkezi, 29 Ekim Salı günü Yakutistan Cumhuriyeti'nden gelecek üst düzey devlet yetkililerine ve konuklara ev sahipliği yapacak.

KÜLTÜREL HEDİYELER

TSİAD Başkanı ve Yakutistan Fahri Konsolosu Ömer Mahmudoğlu görüşmelerin ardından Başkan Hakan Tütüncü'ye eski Türk müzik aletlerinden biri olan ağız kopuzu, kımız fincanı ve Yakutistan bayrağı takdim etti. TSİAD Başkan yardımcıları İlhami Okutan, İlyas Kiriş ve Basın Halkla İlişkiler Danışmanı Cengiz Savaşeri de ziyarete katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.