'Kepez zengin olacak'

SİYASET 15.03.2024 - 16:23, Güncelleme: 15.03.2024 - 16:23
 

'Kepez zengin olacak'

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Varsak Aktoprak Mahallesi'nde vatandaşlarla iftar programında buluştu. 5 bin kişinin katıldığı iftar programında mahalle sakinlerine projelerini anlatan Kocagöz, " Birinci hedefimiz Kepez'i zengin bir şehir yapmak" dedi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, iftarını Varsak Aktoprak Mahallesi’ndeki vatandaşlarla açtı. Kapalı Pazar’da hemşehrileriyle bir araya gelen Kocagöz, “Ramazan demek, paylamak demek. Sizlerle iftar yemeklerinde tek yürek olmak bana daha da güç veriyor. Biz Kepez’i dayanışmanın ve huzurun şehri yapabilmek için yola çıktık. Daha güzel, daha yeşil ve çevreci bir şehir ortaya koyabilmek ve sizlerin haklarını yine sizlere verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. 31 Mart’a kadar sizleri yanımda görmek istiyorum ve bana destek olacağınızı biliyorum” dedi.  KEP KART’I ANLATTI Kepez’in Antalya’nın arka bahçesi haline getirildiğini, insanların yoksulluk ve ekonomik zorluklar yaşadığına dikkat çeken Kocagöz, geçim derdine çare olabilmek için hazırladığı Kep Kart projesini anlattı. Kocagöz, “Kepezimizde yaşayan ihtiyaç sahipleri için “Kep Kart" sistemi ve emeklilerimiz için “Emekli Kart” sistemi kuracağız. Böylece, gittikçe artan hayat pahalılığı karşında mücadele eden vatandaşlarımızı çok uygun fiyatla satışa sunacağımız marketlerimizle destekleyeceğiz. “Halk Market”ten ihtiyaç sahiplerine yükleyeceğimiz limit kadar “Kep Kart” ile alışveriş yapmalarını, ayrıca emeklilerimizin de “Emekli Kart” ile maliyet fiyatına alışveriş yapmalarını sağlayacağız. Kepez için; vatandaşlarımızın yanındayız” şeklinde konuştu.  HER MAHALLEYE KAPALI PAZAR Kepez’in her mahallesi Modern Semt Pazarları ve Sosyal Etkinlik Alanları kurarak Çağdaş Kentsel Dönüşüm’ü gerçekleştireceklerine dikkat çeken Kocagöz, konuşmasına şöyle devam etti: Kepez ilçesindeki pazar yerlerini modernize ederek ve ihtiyaç duyulan mahallelere yeni Pazar yerleri inşa ederek Kepezli vatandaşlarımıza, daha düzenli ve hijyenik bir alışveriş ortamı sunacağız. Ayrıca fonksiyonel yapı tasarımı ile düğün salonu, kadınlarımıza özel spor salonu gibi ihtiyaçları çözeceğiz. Böylece hem satıcıların hem de alıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak, temiz ve düzenli pazar yerleri oluşturarak, ilçenin sosyal ve ekonomik yaşamına katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Pazaryerlerinde yapılan düğün, nişan vb. organizasyonları modern semt pazarının altında yapacağımız düğün salonu ile hem mahalle sakinlerine hem de organizasyon sahibine konfor kazandırmayı hedefliyoruz. Mevcut pazar yerlerini yeniden düzenleyerek, çatı sistemleri ekleyecek, temizlik ve atık yönetimi konularında iyileştirmeler yapacağız. Ayrıca, pazar yerlerindeki tezgahların düzenini ve estetiğini geliştirecek, alışveriş yapmayı daha keyifli bir deneyim haline getireceğiz. Öte yandan ihtiyaç duyulan mahallelere yeni Pazar yerleri kurarak, vatandaşımıza kolay ulaşılabilir, hijyenik ve sağlıklı alışveriş ortamı hazırlayacağız.
CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Varsak Aktoprak Mahallesi'nde vatandaşlarla iftar programında buluştu. 5 bin kişinin katıldığı iftar programında mahalle sakinlerine projelerini anlatan Kocagöz, " Birinci hedefimiz Kepez'i zengin bir şehir yapmak" dedi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, iftarını Varsak Aktoprak Mahallesi’ndeki vatandaşlarla açtı. Kapalı Pazar’da hemşehrileriyle bir araya gelen Kocagöz, “Ramazan demek, paylamak demek. Sizlerle iftar yemeklerinde tek yürek olmak bana daha da güç veriyor. Biz Kepez’i dayanışmanın ve huzurun şehri yapabilmek için yola çıktık. Daha güzel, daha yeşil ve çevreci bir şehir ortaya koyabilmek ve sizlerin haklarını yine sizlere verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. 31 Mart’a kadar sizleri yanımda görmek istiyorum ve bana destek olacağınızı biliyorum” dedi. 


KEP KART’I ANLATTI
Kepez’in Antalya’nın arka bahçesi haline getirildiğini, insanların yoksulluk ve ekonomik zorluklar yaşadığına dikkat çeken Kocagöz, geçim derdine çare olabilmek için hazırladığı Kep Kart projesini anlattı. Kocagöz, “Kepezimizde yaşayan ihtiyaç sahipleri için “Kep Kart" sistemi ve emeklilerimiz için “Emekli Kart” sistemi kuracağız. Böylece, gittikçe artan hayat pahalılığı karşında mücadele eden vatandaşlarımızı çok uygun fiyatla satışa sunacağımız marketlerimizle destekleyeceğiz. “Halk Market”ten ihtiyaç sahiplerine yükleyeceğimiz limit kadar “Kep Kart” ile alışveriş yapmalarını, ayrıca emeklilerimizin de “Emekli Kart” ile maliyet fiyatına alışveriş yapmalarını sağlayacağız. Kepez için; vatandaşlarımızın yanındayız” şeklinde konuştu. 


HER MAHALLEYE KAPALI PAZAR
Kepez’in her mahallesi Modern Semt Pazarları ve Sosyal Etkinlik Alanları kurarak Çağdaş Kentsel Dönüşüm’ü gerçekleştireceklerine dikkat çeken Kocagöz, konuşmasına şöyle devam etti: Kepez ilçesindeki pazar yerlerini modernize ederek ve ihtiyaç duyulan mahallelere yeni Pazar yerleri inşa ederek Kepezli vatandaşlarımıza, daha düzenli ve hijyenik bir alışveriş ortamı sunacağız. Ayrıca fonksiyonel yapı tasarımı ile düğün salonu, kadınlarımıza özel spor salonu gibi ihtiyaçları çözeceğiz. Böylece hem satıcıların hem de alıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak, temiz ve düzenli pazar yerleri oluşturarak, ilçenin sosyal ve ekonomik yaşamına katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

Pazaryerlerinde yapılan düğün, nişan vb. organizasyonları modern semt pazarının altında yapacağımız düğün salonu ile hem mahalle sakinlerine hem de organizasyon sahibine konfor kazandırmayı hedefliyoruz. Mevcut pazar yerlerini yeniden düzenleyerek, çatı sistemleri ekleyecek, temizlik ve atık yönetimi konularında iyileştirmeler yapacağız. Ayrıca, pazar yerlerindeki tezgahların düzenini ve estetiğini geliştirecek, alışveriş yapmayı daha keyifli bir deneyim haline getireceğiz. Öte yandan ihtiyaç duyulan mahallelere yeni Pazar yerleri kurarak, vatandaşımıza kolay ulaşılabilir, hijyenik ve sağlıklı alışveriş ortamı hazırlayacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.