Kepez'de 17 kilogram esrar yakalandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 18.11.2023 - 09:43, Güncelleme: 18.11.2023 - 09:43
 

Kepez'de 17 kilogram esrar yakalandı

Antalya'nın Kepez ilçesinde 17 kilogram esrar ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

haberimizvar.net- Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı çarşı ve mahalle bekçileri, Habipler Mahallesi'nde durumlarından şüphelendiği 2 kişinin üzerini aradı. Zanlıların üzerinde ve ellerindeki valizlerde, 1 ruhsatsız tabanca, tabancaya ait şarjöre basılı 5 fişek ve 32 ayrı paket halinde 17 kilogram esrar bulundu. Şüpheliler İ.A. ve İ.B, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.
Antalya'nın Kepez ilçesinde 17 kilogram esrar ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

haberimizvar.net- Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı çarşı ve mahalle bekçileri, Habipler Mahallesi'nde durumlarından şüphelendiği 2 kişinin üzerini aradı.

Zanlıların üzerinde ve ellerindeki valizlerde, 1 ruhsatsız tabanca, tabancaya ait şarjöre basılı 5 fişek ve 32 ayrı paket halinde 17 kilogram esrar bulundu.

Şüpheliler İ.A. ve İ.B, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.