Kepez'de 30 Ağustos etkinlikleri

YEREL 28.08.2023 - 14:41, Güncelleme: 28.08.2023 - 14:41
 

Kepez'de 30 Ağustos etkinlikleri

Dokuma Park bünyesindeki Antalya Bilim Merkezi’nin tüm atölyeleri, 30 Ağustos’ta Zafer Bayramı’na özel temalar hazırladı

haberimizvar.net-Kepez Belediyesi Antalya Bilim Merkezi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel temalı atölyeler düzenleyecek. Dumlupınar’da Atatürk'ün Başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’u anmak için yapılan kutlamalar, bilim merkezinde farklı kutlanacak. Robotik kodlama, matematik, steam, ahşap tasarım, astronomi, biyoloji ve fen bilimleri atölyeleri, saat 11.3 ile 12.3 arasında, ardından 14 ile 15.3 seanslarında öğrenci alacak. Atölye liderleri ‘ay yıldızlı uçağım’, ‘Zafer Bayramı puzzle’ ‘Ay’da Türk astronotlar’, ‘pythonla Ay Yıldızımız’, ‘bilim şov’, ‘bayrağımız göklerde’ ve ‘bir çocuk gelsin bir uçağa dokunsun’ başlıklarında tematik çalışmalar hazırladı.
Dokuma Park bünyesindeki Antalya Bilim Merkezi’nin tüm atölyeleri, 30 Ağustos’ta Zafer Bayramı’na özel temalar hazırladı

haberimizvar.net-Kepez Belediyesi Antalya Bilim Merkezi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel temalı atölyeler düzenleyecek. Dumlupınar’da Atatürk'ün Başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’u anmak için yapılan kutlamalar, bilim merkezinde farklı kutlanacak. Robotik kodlama, matematik, steam, ahşap tasarım, astronomi, biyoloji ve fen bilimleri atölyeleri, saat 11.3 ile 12.3 arasında, ardından 14 ile 15.3 seanslarında öğrenci alacak. Atölye liderleri ‘ay yıldızlı uçağım’, ‘ Zafer Bayramı puzzle’ ‘Ay’da Türk astronotlar’, ‘pythonla Ay Yıldızımız’, ‘bilim şov’, ‘bayrağımız göklerde’ ve ‘bir çocuk gelsin bir uçağa dokunsun’ başlıklarında tematik çalışmalar hazırladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.