Kepez'de bankamatikler dezenfekte ediliyor

YEREL 01.04.2020 - 16:09, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Kepez'de bankamatikler dezenfekte ediliyor

Kepez Belediyesi, koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı aldığı önleyici tedbirler kapsamında ilçede bulunan bankalara ait bankamatikleri dezenfekte etti.

haberimizvar.net-Kepez'de dezenfekte çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kepez Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında belediyeye ait hizmet birimleri, pazar yerleri, iş yerleri, cadde ve sokaklardaki temizlik ve dezenfekte işlemlerini aralıksız sürdürüyor. Çöp konteynerlerini de yıkayarak dezenfekte eden ekipler, bir yandan da vatandaşların yoğun olarak kullandığı bankalara ait bankamatikleri de büyük bir titizlikle dezenfekte ediyor. Yeşilırmak Caddesi'ndeki tüm kamu ve özel bankalara ait bankamatikler de tek tek temizlenerek, ilaçlanarak, hijyenik hale getirildi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, koronavirüs salgınının ülkemizde görülmesiyle ilçe genelinde çok ciddi önlemler aldıklarını, belediye ekiplerinin 7/24 görev başında olduğunu söyledi. 
Kepez Belediyesi, koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı aldığı önleyici tedbirler kapsamında ilçede bulunan bankalara ait bankamatikleri dezenfekte etti.

haberimizvar.net-Kepez'de dezenfekte çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kepez Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında belediyeye ait hizmet birimleri, pazar yerleri, iş yerleri, cadde ve sokaklardaki temizlik ve dezenfekte işlemlerini aralıksız sürdürüyor. Çöp konteynerlerini de yıkayarak dezenfekte eden ekipler, bir yandan da vatandaşların yoğun olarak kullandığı bankalara ait bankamatikleri de büyük bir titizlikle dezenfekte ediyor. Yeşilırmak Caddesi'ndeki tüm kamu ve özel bankalara ait bankamatikler de tek tek temizlenerek, ilaçlanarak, hijyenik hale getirildi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, koronavirüs salgınının ülkemizde görülmesiyle ilçe genelinde çok ciddi önlemler aldıklarını, belediye ekiplerinin 7/24 görev başında olduğunu söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.