Kepez'de 'El Emeği Çarşısı' açıldı

KÜLTÜR 14.12.2023 - 11:49, Güncelleme: 14.12.2023 - 11:49
 

Kepez'de 'El Emeği Çarşısı' açıldı

Kepez Belediyesi’nin kadın kooperatiflerini desteklemek amacıyla Kent Meydanına kurduğu El Emeği ve Sanat Çarşısı hizmete açıldı.

haberimizvar.net- Kepez Belediyesi, kadın girişimcilere yönelik projelerine bir yenisini daha ekledi. Kadınlara sunduğu ‘Destek Paketi’ ile birçok kadını cesaretlendirerek, kooperatif kurmalarına öncülük eden Kepez Belediyesi, el becerilerinin ekonomik değere dönüştürülmesine de destek oluyor. Kepez Belediyesi, kadın kooperatiflerini desteklemek amacıyla Kent Meydanına El Emeği ve Sanat Çarşısı kurdu. Hem AKMEK kursiyerlerinin hem de kadın kooperatiflerinin ürettikleri ürünleri ekonomik bir değere dönüştürebilecekleri çarşı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün katılımlarıyla hizmete açıldı. HANIMEFENDİLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ Açılış töreninde konuşan Başkan Tütüncü, “Kepez Kent Meydanı’nda kurulan El Emeği ve Sanat Çarşımız, kadın kooperatiflerimizin birbirinden güzel el emekleriyle güzel bir ortamı oluşturacak. Biz hanımefendilerin her zaman yanındayız. Hanımefendilerin ev ekonomilerine doğrudan katkı sağlamasını sağlayacak kooperatifleri destekleme konusunda çok örnek adımlar attık, atıyoruz ve inşallah çok daha güzel adımlar atacağız. Burada hanımefendiler el emeklerini aile ekonomilerine bir katkıya dönüştürsün, hem de burası kadın zarafetinin şehre bambaşka dokunduğu güzel bir nokta olsun. “ dedi. KEPEZ’İN DÖRT BİR YANINDA Kadın kooperatiflerine başarı dileklerini ileterek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, Kepez’in dört bir yanında da kadın kooperatifleri satış noktalarının bulunduğunu bildirdi. Başkan Tütüncü, “Eğer çalışırsak, çaba sarf edersek, bir ürün çıkarırsak, o ürünün ekonomik bir değere kavuşması için her zaman Kepez Belediyesi’nin hizmetini yanınızda bulunacaksınız. “diyerek sözlerini tamamladı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün konuşmasının ardından Kepez Kent Meydanı El Emeği ve Sanat Çarşısı hizmete açıldı.
Kepez Belediyesi’nin kadın kooperatiflerini desteklemek amacıyla Kent Meydanına kurduğu El Emeği ve Sanat Çarşısı hizmete açıldı.

haberimizvar.net- Kepez Belediyesi, kadın girişimcilere yönelik projelerine bir yenisini daha ekledi. Kadınlara sunduğu ‘Destek Paketi’ ile birçok kadını cesaretlendirerek, kooperatif kurmalarına öncülük eden Kepez Belediyesi, el becerilerinin ekonomik değere dönüştürülmesine de destek oluyor. Kepez Belediyesi, kadın kooperatiflerini desteklemek amacıyla Kent Meydanına El Emeği ve Sanat Çarşısı kurdu. Hem AKMEK kursiyerlerinin hem de kadın kooperatiflerinin ürettikleri ürünleri ekonomik bir değere dönüştürebilecekleri çarşı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün katılımlarıyla hizmete açıldı.

HANIMEFENDİLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Açılış töreninde konuşan Başkan Tütüncü, “Kepez Kent Meydanı’nda kurulan El Emeği ve Sanat Çarşımız, kadın kooperatiflerimizin birbirinden güzel el emekleriyle güzel bir ortamı oluşturacak. Biz hanımefendilerin her zaman yanındayız. Hanımefendilerin ev ekonomilerine doğrudan katkı sağlamasını sağlayacak kooperatifleri destekleme konusunda çok örnek adımlar attık, atıyoruz ve inşallah çok daha güzel adımlar atacağız. Burada hanımefendiler el emeklerini aile ekonomilerine bir katkıya dönüştürsün, hem de burası kadın zarafetinin şehre bambaşka dokunduğu güzel bir nokta olsun. “ dedi.

KEPEZ’İN DÖRT BİR YANINDA

Kadın kooperatiflerine başarı dileklerini ileterek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, Kepez’in dört bir yanında da kadın kooperatifleri satış noktalarının bulunduğunu bildirdi. Başkan Tütüncü, “Eğer çalışırsak, çaba sarf edersek, bir ürün çıkarırsak, o ürünün ekonomik bir değere kavuşması için her zaman Kepez Belediyesi’nin hizmetini yanınızda bulunacaksınız. “diyerek sözlerini tamamladı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün konuşmasının ardından Kepez Kent Meydanı El Emeği ve Sanat Çarşısı hizmete açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.