Kepez'de kaçak içki ve sigara operasyonu

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 15.09.2023 - 13:06, Güncelleme: 15.09.2023 - 14:04
 

Kepez'de kaçak içki ve sigara operasyonu

Antalya'nın Kepez ilçesinde düzenlenen kaçak içki ve sigara operasyonunda bir şüpheli yakalandı.

haberimizvar.net- İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kepez ilçesinde bir iş yerinde kaçak içki ve sigara bulunduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı. Ekiplerin iş yerine düzenlediği operasyonda 1523 paket elektronik sigara likiti, 90 kilogram nargile tütünü, 80 içki kiti ele geçirildi. Operasyon kapsamında iş yeri sahibi gözaltına alındı.
Antalya'nın Kepez ilçesinde düzenlenen kaçak içki ve sigara operasyonunda bir şüpheli yakalandı.

haberimizvar.net- İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kepez ilçesinde bir iş yerinde kaçak içki ve sigara bulunduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Ekiplerin iş yerine düzenlediği operasyonda 1523 paket elektronik sigara likiti, 90 kilogram nargile tütünü, 80 içki kiti ele geçirildi.

Operasyon kapsamında iş yeri sahibi gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.