Kepez'de Kocagöz, Konyaaltı'nda Kotan

SİYASET 25.03.2024 - 14:40, Güncelleme: 25.03.2024 - 15:00
 

Kepez'de Kocagöz, Konyaaltı'nda Kotan

ORC Araştırma Eğitim Danışmanlık Şirketi, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ve Alanya'da yaşayan seçmenlere, "İlçenizdeki belediye başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?' sorusunu yönelttiği Yerel Yönetimler Araştırması'nın sonuçlarını internet sitesinden yayınladı. ORC'nin anketine göre Kepez'de CHP Adayı Mesut Kocagöz, Konyaaltı'nda CHP Adayı Cem Kotan, Döşemealtı'nda AK Parti Adayı Bekir Kıvrım, Alanya'da İYİ Parti Adayı Mehmet Şahin ilk sırada yer alıyor.

haberimizvar.net- 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala ORC Araştırma Eğitim Danışmanlık Şirketi, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ve Alanya'da seçmenlere "İlçenizdeki belediye başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" sorusunu yönelttiği Yerel Yönetimler Araştırması'nın sonuçlarını kendi internet sitesinde yayınladı. ORC'nin araştırmasına göre Kepez'de CHP Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz yüzde 42.1 oy oranı ilk sırada bulunuyor. AK parti Adayı Rıza Sümer yüzde 38.4 ile ikinci, DEM Parti Adayı Selami Özyaşar yüzde 7.2 ile üçüncü, İYİ Parti Adayı Aykut Yılmaz yüzde 6.5 ile dördüncü sırada yer alıyor. Kepez'de diğer partilerin adaylarının oy oranı ise yüzde 5.8 oldu. ORC'nin Konyaaltı araştırmasında CHP Adayı Cem Kotan yüzde 49.6 ile birinci, AK parti Adayı Durali Kolpak yüzde 23.2 ile ikinci, TİP Adayı Yunus Başaran yüzde 10.9 ile üçüncü İYİ Parti Adayı Meryem Gökay Balkıç ise yüzde 10.4 ile dördüncü sırada bulunuyor. Konyaaltı'nda diğer partilere oy vereceğini söyleyenlerin oranı yüzde 5.9.  Döşemealtı'nda ise birinci sırada yüzde 42.0 ile AK Parti Adayı Bekir Kıvrım ilk sırada, CHP adayı Menderes Dal yüzde 39.2 ile ikinci, İYİ Parti Adayı Emre Afacan yüzde 6.9 ile üçüncü, DEM Parti adayı Cavit Dağ yüzde 3.5 ile dördüncü, Zafer Partisi Adayı Buğra Han Alpaltaş yüzde 2.4 ile beşinci sırada bulunuyor. Döşemealtı'nda oyunu diğer partilerin adaylarına vereceğini söyleyenlerin oranı ise yüzde 6.0. Alanya'da ise İYİ Parti Adayı Mehmet Şahin yüzde 38.1 ile birinci, MHP Adayı Adem Murat Yücel yüzde 30.2 ile ikinci, CHP Adayı Osman Tarık Özçelik yüzde 27.1 ile üçüncü sırada. Alanya'da yerel seçimlerde oyunu diğer partilerin adaylarına vereceğini söyleyen seçmenlerin oranı ise yüzde 4.6 oldu.  
ORC Araştırma Eğitim Danışmanlık Şirketi, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ve Alanya'da yaşayan seçmenlere, "İlçenizdeki belediye başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?' sorusunu yönelttiği Yerel Yönetimler Araştırması'nın sonuçlarını internet sitesinden yayınladı. ORC'nin anketine göre Kepez'de CHP Adayı Mesut Kocagöz, Konyaaltı'nda CHP Adayı Cem Kotan, Döşemealtı'nda AK Parti Adayı Bekir Kıvrım, Alanya'da İYİ Parti Adayı Mehmet Şahin ilk sırada yer alıyor.

haberimizvar.net- 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala ORC Araştırma Eğitim Danışmanlık Şirketi, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ve Alanya'da seçmenlere "İlçenizdeki belediye başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" sorusunu yönelttiği Yerel Yönetimler Araştırması'nın sonuçlarını kendi internet sitesinde yayınladı.

ORC'nin araştırmasına göre Kepez'de CHP Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz yüzde 42.1 oy oranı ilk sırada bulunuyor. AK parti Adayı Rıza Sümer yüzde 38.4 ile ikinci, DEM Parti Adayı Selami Özyaşar yüzde 7.2 ile üçüncü, İYİ Parti Adayı Aykut Yılmaz yüzde 6.5 ile dördüncü sırada yer alıyor. Kepez'de diğer partilerin adaylarının oy oranı ise yüzde 5.8 oldu. ORC'nin Konyaaltı araştırmasında CHP Adayı Cem Kotan yüzde 49.6 ile birinci, AK parti Adayı Durali Kolpak yüzde 23.2 ile ikinci, TİP Adayı Yunus Başaran yüzde 10.9 ile üçüncü İYİ Parti Adayı Meryem Gökay Balkıç ise yüzde 10.4 ile dördüncü sırada bulunuyor.

Konyaaltı'nda diğer partilere oy vereceğini söyleyenlerin oranı yüzde 5.9.  Döşemealtı'nda ise birinci sırada yüzde 42.0 ile AK Parti Adayı Bekir Kıvrım ilk sırada, CHP adayı Menderes Dal yüzde 39.2 ile ikinci, İYİ Parti Adayı Emre Afacan yüzde 6.9 ile üçüncü, DEM Parti adayı Cavit Dağ yüzde 3.5 ile dördüncü, Zafer Partisi Adayı Buğra Han Alpaltaş yüzde 2.4 ile beşinci sırada bulunuyor. Döşemealtı'nda oyunu diğer partilerin adaylarına vereceğini söyleyenlerin oranı ise yüzde 6.0. Alanya'da ise İYİ Parti Adayı Mehmet Şahin yüzde 38.1 ile birinci, MHP Adayı Adem Murat Yücel yüzde 30.2 ile ikinci, CHP Adayı Osman Tarık Özçelik yüzde 27.1 ile üçüncü sırada. Alanya'da yerel seçimlerde oyunu diğer partilerin adaylarına vereceğini söyleyen seçmenlerin oranı ise yüzde 4.6 oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.