Kepez'de Kocagöz liderliği kaptırmadı

SİYASET 24.03.2024 - 10:52, Güncelleme: 24.03.2024 - 12:00
 

Kepez'de Kocagöz liderliği kaptırmadı

Yerel seçimin en hareketli ilçesi Kepez'de yapılan 2 ayrı ankette CHP Adayı Mesut Kocagöz'ün birinci sırada olduğu ileri sürülüyor.

haberimizvar.net- Antalya'nın Kepez İlçesi'nde 2 siyasi parti, 2 araştırma şirketi tarafından yapılan 2024 yerel seçim araştırma anketlerinin ortalaması alındığnda CHP'nin Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz liderliği kimseye kaptırmadı. Geçtiğimiz hafta AKP Kepez Belediye Başkan Adayı Rıza Sümer aracılığıyla kamuoyuna sunulan Betimar Araştırma Şirketi tarafından yapıldığı iddia edilen anket sonuçları gazetelerde yeraldı. AKP Adayı Sümer'in yüzde 37,4, CHP Adayı Mesut Kocagöz'ün ise yüzde 30,4 olarak açıklandığı anketi yaptığı iddia edilen şirket Betimar, sosyal medya hesabından anket sonuçlarını yalanladı.   YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANDI Betimar Araştırma Şirketi'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklada; "Betimar Araştırma olarak hiç bir il ve Büyükşehir sonucu paylaşımı yapılmamıştır." denildi. Araştırma şirketinin açıklamasına karşın ne anket sonuçlarını yayınlayan gazetelerden, ne de AKP Adayı Sümer'den kamuoyuna bir açıklama gelmedi.   ANKETLERİN ANKETİ GERÇEĞİ GÖSTERDİ 2 siyasi parti, 2 araştırma şirketi tarafından Kepez İlçesi'nde 2024 yerel seçim araştırma anketlerinin ortalaması alındığında anketlerin anketi sonucundan CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut kocagöz'ün liderliği kimseye kaptırmadığı görüldü. Anketlerin anketine göre Antalya'nın Kepez İlçesi'nde sonuçlar şöyle:   CHP- Mesut Kocagöz: Yüzde 37 AKP: Yüzde 33 DEM: Yüzde 7 YRP: 4,8 İYİ Parti: Yüzde 4,4 TİP: 1,1 ZAFER Partisi: 0,9 Diğer: 1 Hiç biri: 0,6 Kararsız: 10,2
Yerel seçimin en hareketli ilçesi Kepez'de yapılan 2 ayrı ankette CHP Adayı Mesut Kocagöz'ün birinci sırada olduğu ileri sürülüyor.

haberimizvar.net- Antalya'nın Kepez İlçesi'nde 2 siyasi parti, 2 araştırma şirketi tarafından yapılan 2024 yerel seçim araştırma anketlerinin ortalaması alındığnda CHP'nin Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz liderliği kimseye kaptırmadı.

Geçtiğimiz hafta AKP Kepez Belediye Başkan Adayı Rıza Sümer aracılığıyla kamuoyuna sunulan Betimar Araştırma Şirketi tarafından yapıldığı iddia edilen anket sonuçları gazetelerde yeraldı. AKP Adayı Sümer'in yüzde 37,4, CHP Adayı Mesut Kocagöz'ün ise yüzde 30,4 olarak açıklandığı anketi yaptığı iddia edilen şirket Betimar, sosyal medya hesabından anket sonuçlarını yalanladı.

 

YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANDI

Betimar Araştırma Şirketi'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklada; "Betimar Araştırma olarak hiç bir il ve Büyükşehir sonucu paylaşımı yapılmamıştır." denildi. Araştırma şirketinin açıklamasına karşın ne anket sonuçlarını yayınlayan gazetelerden, ne de AKP Adayı Sümer'den kamuoyuna bir açıklama gelmedi.

 

ANKETLERİN ANKETİ GERÇEĞİ GÖSTERDİ

2 siyasi parti, 2 araştırma şirketi tarafından Kepez İlçesi'nde 2024 yerel seçim araştırma anketlerinin ortalaması alındığında anketlerin anketi sonucundan CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut kocagöz'ün liderliği kimseye kaptırmadığı görüldü. Anketlerin anketine göre Antalya'nın Kepez İlçesi'nde sonuçlar şöyle:

 

CHP- Mesut Kocagöz: Yüzde 37

AKP: Yüzde 33

DEM: Yüzde 7

YRP: 4,8

İYİ Parti: Yüzde 4,4

TİP: 1,1

ZAFER Partisi: 0,9

Diğer: 1

Hiç biri: 0,6

Kararsız: 10,2

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.