Kepez’de partisinin oyları düşüyor ’O’’ adaylığını açıklıyor!

KULİS 14.08.2023 - 13:30, Güncelleme: 14.08.2023 - 13:54
 

Kepez’de partisinin oyları düşüyor ’O’’ adaylığını açıklıyor!

Kepez Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, belediye başkan adayı olduğunu yakın çevresine açıklayınca, siyasi kulislerde gündem oldu.

haberimizvar.net- Antalya’nın Kepez İlçesi’nde son iki yerel ve genel seçimlerde partisinin oyu düşerken AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, belediye başkan adaylığını yakın çevresiyle paylaştı. Partili Durali Akça, sosyal medya hesabından Bayraktar’ın adaylığıyla ilgili şunları paylaştı: “Kepez Vakfı’nda çalıştığım dönemde ve ilçe yönetiminde yardımcılığını yaptığım, birlikte güzel hizmetlere vesile olduğumuz Kepez AK Parti İlçe Başkanımız Bahattin Bayraktar dün itibariyle Kepez Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklamıştır. Kendisine çıkmış oldu bu kutlu yolda başarılar dilerim. Kepez için doğru aday desteğimiz seninle...” MENZİLCİOĞLU İLE DÜNÜR Aynı zamanda Kepez Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı olan lise mezunu Bahattin Bayraktar, AK Parti’de Karadeniz lobisine verdiği destekle tanınıyor. Teşkilatları, belediyeyi ve karar verici konumundaki isimleri partisine lanse eden ancak beklediği oy patlamasını Kepez’de yakalayamayan Bayraktar, oğlu Remzi Bayraktar’ı da TÜMSİAD Antalya Şube eski Başkanı, MEPAŞ Yönetimi Kurulu Başkanı Mesut Menzilcioğlu’nun kızıyla evlendirdi. Bulunduğu üzere Menzilcioğulları’ndan Murat Menzilcioğlu da Ak Parti Kepez Belediye Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı. Sermaye grubunu da arkasına alan Bayraktar’ın Kepez’e belediye başkan adayı gösterileceğinden emin konuştuğu dile getiriliyor.
Kepez Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, belediye başkan adayı olduğunu yakın çevresine açıklayınca, siyasi kulislerde gündem oldu.

haberimizvar.net- Antalya’nın Kepez İlçesi’nde son iki yerel ve genel seçimlerde partisinin oyu düşerken AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, belediye başkan adaylığını yakın çevresiyle paylaştı. Partili Durali Akça, sosyal medya hesabından Bayraktar’ın adaylığıyla ilgili şunları paylaştı: “ Kepez Vakfı’nda çalıştığım dönemde ve ilçe yönetiminde yardımcılığını yaptığım, birlikte güzel hizmetlere vesile olduğumuz Kepez AK Parti İlçe Başkanımız  Bahattin Bayraktar dün itibariyle Kepez Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklamıştır. Kendisine çıkmış oldu bu kutlu yolda başarılar dilerim. Kepez için doğru aday desteğimiz seninle...”

MENZİLCİOĞLU İLE DÜNÜR

Aynı zamanda Kepez Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı olan lise mezunu Bahattin Bayraktar, AK Parti’de Karadeniz lobisine verdiği destekle tanınıyor. Teşkilatları, belediyeyi ve karar verici konumundaki isimleri partisine lanse eden ancak beklediği oy patlamasını Kepez’de yakalayamayan Bayraktar, oğlu Remzi Bayraktar’ı da TÜMSİAD Antalya Şube eski Başkanı, MEPAŞ Yönetimi Kurulu Başkanı Mesut Menzilcioğlu’nun kızıyla evlendirdi. Bulunduğu üzere Menzilcioğulları’ndan Murat Menzilcioğlu da Ak Parti Kepez Belediye Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı. Sermaye grubunu da arkasına alan Bayraktar’ın Kepez’e belediye başkan adayı gösterileceğinden emin konuştuğu dile getiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.