'Kepez'de sevgi ve kardeşlik sürecek'

SİYASET 25.03.2024 - 10:03, Güncelleme: 25.03.2024 - 10:03
 

'Kepez'de sevgi ve kardeşlik sürecek'

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, halk buluşmalarına aralıksız devam ediyor. Kocagöz, Habipler Mahallesi'nde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, "Kepez'de sevgi ve kardeşlik hüküm sürecek. Bu da birbirimize sıkıca sarılmaktan ve paylaşmaktan geçiyor" dedi.

haberimizvar.net- CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz’ün halk buluşmaları devam ediyor. Her gün bir mahallede hemşehrileriyle bir araya gelen Kocagöz’ün durağı Habipler Mahallesi oldu. Mahalle sakinleri ile birlikte iftarını açan Kocagöz, 1 Nisan’dan sonra Kepez’de sevgi ve kardeşliğin hüküm süreceğine dikkat çekerek, “Kepezli hemşehrilerimizle Ramazan ayında aynı sofrada buluşmak, orucumuzu beraber açmak bizim için huzur verici. Kepez'de sevgi ve kardeşliğin hüküm sürmesini diliyoruz. Bu da birbirimize sıkıca sarılmaktan ve paylaşmaktan geçiyor. Habibler Mahallemizde soframıza eşlik eden hemşehrilerimiz şeref verdiler” dedi.  PROJELERİNİ ANLATTI Kepez’deki olan parklarda düzenleme ve yenileme çalışmaları yaparak, özellikle mevcut parkları ilgili kuruluşlarla ortak çalışmalar yaparak daha güvenli hale getireceklerinin müjdesini veren Kocagöz, “Ayrıca park eksiği olan mahallelerde yeni parklar inşa edeceğiz. Vatandaşlarımızın yaşadığı bölgede, güvenle kullanabileceği ortak yaşam alanları ve açık havada nefes alabileceği parklar yapacağız. Gençlerimizin, kadınlarımızın, anne ve çocuklarımızın parklarda daha güvenle vakit geçirmesini sağlamak amacıyla parklarımızda ilgili kurumlarla iş birliği yaparak düzenlemeler yapacağız. Öncelikle mevcut parklarımızı daha güvenli hale getirmek için düzenleme ve yenileme çalışması yapacağız. Ayrıca park olmayan bölgeleri tespit ederek yeni parklar inşa edeceğiz.  Kepez için; anne ve çocuklarımızın yanındayız!” diye konuştu.  KEPEZ İÇİN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ Kepezli vatandaşların en acılı günlerinde onların yanında olmak isteyen akraba, komşu ve arkadaşlarıyla rahat bir ortamda acısını paylaşabileceği mahalle bazında taziye evleri yapacaklarını belirten Kocagöz, “Vatandaşlarımızın acılarını paylaşmalarını ve taziye ihtiyaçlarını mahallelerinde karşılamalarını sağlamak amacıyla rahat, güvenli ve hijyenik ortama sahip taziye evlerini hayata geçireceğiz. İhtiyaç duyulan mahallelere, taziye törenlerinin düzenlenebileceği, yeterli alana ve gerekli tesislere sahip taziye evleri oluşturacağız. Kepez için; vatandaşımızın yanındayız!” şeklinde konuştu.
CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, halk buluşmalarına aralıksız devam ediyor. Kocagöz, Habipler Mahallesi'nde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, "Kepez'de sevgi ve kardeşlik hüküm sürecek. Bu da birbirimize sıkıca sarılmaktan ve paylaşmaktan geçiyor" dedi.

haberimizvar.net- CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz’ün halk buluşmaları devam ediyor. Her gün bir mahallede hemşehrileriyle bir araya gelen Kocagöz’ün durağı Habipler Mahallesi oldu. Mahalle sakinleri ile birlikte iftarını açan Kocagöz, 1 Nisan’dan sonra Kepez’de sevgi ve kardeşliğin hüküm süreceğine dikkat çekerek, “Kepezli hemşehrilerimizle Ramazan ayında aynı sofrada buluşmak, orucumuzu beraber açmak bizim için huzur verici. Kepez'de sevgi ve kardeşliğin hüküm sürmesini diliyoruz. Bu da birbirimize sıkıca sarılmaktan ve paylaşmaktan geçiyor. Habibler Mahallemizde soframıza eşlik eden hemşehrilerimiz şeref verdiler” dedi. 


PROJELERİNİ ANLATTI
Kepez’deki olan parklarda düzenleme ve yenileme çalışmaları yaparak, özellikle mevcut parkları ilgili kuruluşlarla ortak çalışmalar yaparak daha güvenli hale getireceklerinin müjdesini veren Kocagöz, “Ayrıca park eksiği olan mahallelerde yeni parklar inşa edeceğiz. Vatandaşlarımızın yaşadığı bölgede, güvenle kullanabileceği ortak yaşam alanları ve açık havada nefes alabileceği parklar yapacağız. Gençlerimizin, kadınlarımızın, anne ve çocuklarımızın parklarda daha güvenle vakit geçirmesini sağlamak amacıyla parklarımızda ilgili kurumlarla iş birliği yaparak düzenlemeler yapacağız. Öncelikle mevcut parklarımızı daha güvenli hale getirmek için düzenleme ve yenileme çalışması yapacağız. Ayrıca park olmayan bölgeleri tespit ederek yeni parklar inşa edeceğiz.  Kepez için; anne ve çocuklarımızın yanındayız!” diye konuştu. 


KEPEZ İÇİN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ
Kepezli vatandaşların en acılı günlerinde onların yanında olmak isteyen akraba, komşu ve arkadaşlarıyla rahat bir ortamda acısını paylaşabileceği mahalle bazında taziye evleri yapacaklarını belirten Kocagöz, “Vatandaşlarımızın acılarını paylaşmalarını ve taziye ihtiyaçlarını mahallelerinde karşılamalarını sağlamak amacıyla rahat, güvenli ve hijyenik ortama sahip taziye evlerini hayata geçireceğiz. İhtiyaç duyulan mahallelere, taziye törenlerinin düzenlenebileceği, yeterli alana ve gerekli tesislere sahip taziye evleri oluşturacağız. Kepez için; vatandaşımızın yanındayız!” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.