Kepez'de spora devam

SPOR 16.02.2024 - 12:05, Güncelleme: 16.02.2024 - 12:05
 

Kepez'de spora devam

Antalya’da şiddetli yağış nedeniyle spor müsabakalarına ara verilirken, Kepez Belediyesi Spor Kulübü yönetimi tesislerinin hazır olması için teyakkuza geçti.

haberimizvar.net- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, hava muhalefeti nedeniyle spor müsabakalarına ara verilen Antalya’da tesislerinin hazır olması için alarm durumuna geçti. Antalya’da yaşamı olumsuz yönde etkileyen şiddetli yağış, spor kulübünü pes ettirmedi. Antalya’nın en fazla müsabaka yapılan salonlarından olan Turgut Özal Spor Salonu Amiri Ayhan Karaipek, ekibini teyakkuz haline geçirdi. Yüzme, futbol ve tenis sahalarının durumunu inceleyen Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, spor faaliyetlerine uygunluklarını kontrol etti. Aynı zamanda yönetim kurulu üyesi olan Karaipek’ten salon hakkında bilgi alan Başkan Çatal, basketbol, voleybol, tekvando alanlarını gezdi. Kepezlilerin spor yapmaya devam etmesi için çalıştıklarını belirten Çatal, çabalarından dolayı ekibini tebrik etti.
Antalya’da şiddetli yağış nedeniyle spor müsabakalarına ara verilirken, Kepez Belediyesi Spor Kulübü yönetimi tesislerinin hazır olması için teyakkuza geçti.

haberimizvar.net- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, hava muhalefeti nedeniyle spor müsabakalarına ara verilen Antalya’da tesislerinin hazır olması için alarm durumuna geçti. Antalya’da yaşamı olumsuz yönde etkileyen şiddetli yağış, spor kulübünü pes ettirmedi. Antalya’nın en fazla müsabaka yapılan salonlarından olan Turgut Özal Spor Salonu Amiri Ayhan Karaipek, ekibini teyakkuz haline geçirdi.

Yüzme, futbol ve tenis sahalarının durumunu inceleyen Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, spor faaliyetlerine uygunluklarını kontrol etti. Aynı zamanda yönetim kurulu üyesi olan Karaipek’ten salon hakkında bilgi alan Başkan Çatal, basketbol, voleybol, tekvando alanlarını gezdi. Kepezlilerin spor yapmaya devam etmesi için çalıştıklarını belirten Çatal, çabalarından dolayı ekibini tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.