'Kepez'de yüzler gülecek'

YEREL 16.03.2024 - 11:28, Güncelleme: 16.03.2024 - 11:28
 

'Kepez'de yüzler gülecek'

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, sel mağduru Urum ailesine iftar yemeğinde konuk oldu. Her zaman yaşam zorluğu çeken ailelerin yanında olacağını söyleyen Kocagöz, "Bizim dönemimizde Kepez'de yüzler gülecek" dedi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, sel felaketinde zarar gören ailelere iftar yemeğinde misafir oluyor. 7 çocuğu ile birlikte Kuzeyyaka Mahallesi’nde geçim mücadelesi veren Urum ailesine misafir olan Kocagöz, “Ailemizin ve yaşam zorluğu çeken bütün Kepezli ailelerin her zaman yanında olacağım” dedi. Kepez'in Kuzeyyaka Mahallesi'nde geçen ay yaşanan sel felaketinde tek katlı gecekonduları sular altında kalan 1'i engelli 7 çocuklu Urun ailesi, iftarda kapılarını Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz’e açtılar. Zor şartlara rağmen 7 çocuğunu da okutmak için büyük çaba gösteren Urum Ailesi’nin evinde iftarını açan Kocagöz, “Ailemizin ve yaşam zorluğu çeken bütün Kepezli ailelerin her zaman yanında olacağım. Geçtiğimiz ay içerisinde özellikle Kepezimizi doğrudan etkileyen sel felaketinde mağdur olan ailemize bizleri evlerinde misafir ettikleri için teşekkür ediyorum. Bu mübarek günde Allah hepimize birlik ve beraberlik içerisinde herkesin yüzünün güldüğü bir Kepez inşa etmeyi nasip etsin” diye konuştu.
CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, sel mağduru Urum ailesine iftar yemeğinde konuk oldu. Her zaman yaşam zorluğu çeken ailelerin yanında olacağını söyleyen Kocagöz, "Bizim dönemimizde Kepez'de yüzler gülecek" dedi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, sel felaketinde zarar gören ailelere iftar yemeğinde misafir oluyor. 7 çocuğu ile birlikte Kuzeyyaka Mahallesi’nde geçim mücadelesi veren Urum ailesine misafir olan Kocagöz, “Ailemizin ve yaşam zorluğu çeken bütün Kepezli ailelerin her zaman yanında olacağım” dedi.

Kepez'in Kuzeyyaka Mahallesi'nde geçen ay yaşanan sel felaketinde tek katlı gecekonduları sular altında kalan 1'i engelli 7 çocuklu Urun ailesi, iftarda kapılarını Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz’e açtılar. Zor şartlara rağmen 7 çocuğunu da okutmak için büyük çaba gösteren Urum Ailesi’nin evinde iftarını açan Kocagöz, “Ailemizin ve yaşam zorluğu çeken bütün Kepezli ailelerin her zaman yanında olacağım. Geçtiğimiz ay içerisinde özellikle Kepezimizi doğrudan etkileyen sel felaketinde mağdur olan ailemize bizleri evlerinde misafir ettikleri için teşekkür ediyorum. Bu mübarek günde Allah hepimize birlik ve beraberlik içerisinde herkesin yüzünün güldüğü bir Kepez inşa etmeyi nasip etsin” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.