Kepez'de zabıtadan şeker ve çiçekli bayram kutlaması

YEREL 10.04.2024 - 12:48, Güncelleme: 10.04.2024 - 12:48
 

Kepez'de zabıtadan şeker ve çiçekli bayram kutlaması

Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı arifesinde bayram alışverişi yapan vatandaşlara çiçek ve bayram şekeri dağıttı.

haberimizvar.net- Ramazan Bayramı arifesinde pazar alışverişi yapan vatandaşları Kanal Mahallesi kapalı pazarında Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri karşıladı.  Alışılmışın dışında bir manzaraya şahit olan vatandaşlara zabıta ekipleri, bayram şekeri ikram ederek, kırmızı karanfiller dağıttı. Vatandaşlar, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün selamını ileten zabıtalara teşekkür etti. Sosyal belediyeciliğin ilçede her alanda büyüyerek ilerlemesinin bir yansıması olan bayram tebriği, pazarcı esnafı tarafından da ilgiyle karşılandı. Zabıta ekiplerinin,  vatandaşın gözündeki ön yargılarını yıkan bayram ikramları ve güler yüzü Kepez’in mesut günlerini müjdeledi.
Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı arifesinde bayram alışverişi yapan vatandaşlara çiçek ve bayram şekeri dağıttı.

haberimizvar.net- Ramazan Bayramı arifesinde pazar alışverişi yapan vatandaşları Kanal Mahallesi kapalı pazarında Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri karşıladı.  Alışılmışın dışında bir manzaraya şahit olan vatandaşlara zabıta ekipleri, bayram şekeri ikram ederek, kırmızı karanfiller dağıttı. Vatandaşlar, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün selamını ileten zabıtalara teşekkür etti.

Sosyal belediyeciliğin ilçede her alanda büyüyerek ilerlemesinin bir yansıması olan bayram tebriği, pazarcı esnafı tarafından da ilgiyle karşılandı. Zabıta ekiplerinin,  vatandaşın gözündeki ön yargılarını yıkan bayram ikramları ve güler yüzü Kepez’in mesut günlerini müjdeledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.