Kepez'den mobil kanser ve göz taraması

SAĞLIK 14.09.2023 - 15:11, Güncelleme: 14.09.2023 - 15:11
 

Kepez'den mobil kanser ve göz taraması

Kepez Belediyesi’nin gezici kanser ve göz tarama hizmeti veren Mobil Sağlık Merkezi ile çocuk ve gençlere bilim taşıyan Bilim ve Teknoloji Tırı, Gündoğmuş’ta hizmet veriyor.

haberimizvar.net- Kepez Belediyesi, sağlık, kültür ve bilim hizmetlerini Antalya’nın dört bir tarafına ulaştırıyor. Kepez Belediyesi’nin Antalya’nın ilçelerine hizmet götüren Mobil Sağlık Merkezi ile çocuk ve gençlere bilim taşıyan Bilim ve Teknoloji Tırı, Gündoğmuş’ta hizmet veriyor.  Kepez Belediyesi’nin Gündoğmuş Cumhuriyet Meydanındaki hizmetlerinden ilçe sakinleri 15 Eylül Cuma gününe kadar yararlanabilecek. Kepez’in Bilim ve Teknoloji Tırı’da Gündoğmuş’un çocuk ve gençlerini bilimle buluşturdu. Bilim ve Teknoloji Tırı, çocuk ve gençlerin yanı sıra büyüklerinde ilgi odağı oldu. GEZİCİ MOBİL SAĞLIK TIRI’NDA NELER VAR? Göz sağlığı taraması ve kanser taraması gerçekleştiriliyor. Göz sağlığı taramasında; göz numara ölçümü ve göz tansiyonu, Kanser Taramalarında; meme (40-69 yaş), rahim ağzı (30-65 yaş) ve bağırsak kanseri (50-70 yaş) taraması yapılıyor. BİLİM VE TEKNOLOJİ TIRINDA NELER VAR? Yenilenebilir enerji kaynakları, manyetik alan, maddenin halleri, motorlar, robotik, 3 boyutlu yazıcılar ve sanal gerçeklik uygulamaları, yapay zeka, izohips, astronot, beyin dalgaları, İha yer istasyonu, Hologram teknolojileri bulunuyor.
Kepez Belediyesi’nin gezici kanser ve göz tarama hizmeti veren Mobil Sağlık Merkezi ile çocuk ve gençlere bilim taşıyan Bilim ve Teknoloji Tırı, Gündoğmuş’ta hizmet veriyor.

haberimizvar.net-  Kepez Belediyesi, sağlık, kültür ve bilim hizmetlerini Antalya’nın dört bir tarafına ulaştırıyor. Kepez Belediyesi’nin Antalya’nın ilçelerine hizmet götüren Mobil Sağlık Merkezi ile çocuk ve gençlere bilim taşıyan Bilim ve Teknoloji Tırı, Gündoğmuş’ta hizmet veriyor.  Kepez Belediyesi’nin Gündoğmuş Cumhuriyet Meydanındaki hizmetlerinden ilçe sakinleri 15 Eylül Cuma gününe kadar yararlanabilecek. Kepez’in Bilim ve Teknoloji Tırı’da Gündoğmuş’un çocuk ve gençlerini bilimle buluşturdu. Bilim ve Teknoloji Tırı, çocuk ve gençlerin yanı sıra büyüklerinde ilgi odağı oldu.

GEZİCİ MOBİL SAĞLIK TIRI’NDA NELER VAR?

Göz sağlığı taraması ve kanser taraması gerçekleştiriliyor. Göz sağlığı taramasında; göz numara ölçümü ve göz tansiyonu, Kanser Taramalarında; meme (40-69 yaş), rahim ağzı (30-65 yaş) ve bağırsak kanseri (50-70 yaş) taraması yapılıyor.

BİLİM VE TEKNOLOJİ TIRINDA NELER VAR?

Yenilenebilir enerji kaynakları, manyetik alan, maddenin halleri, motorlar, robotik, 3 boyutlu yazıcılar ve sanal gerçeklik uygulamaları, yapay zeka, izohips, astronot, beyin dalgaları, İha yer istasyonu, Hologram teknolojileri bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.