Kepez'e ücretsiz okul servisi müjdesi

SİYASET 11.03.2024 - 18:58, Güncelleme: 12.03.2024 - 10:27
 

Kepez'e ücretsiz okul servisi müjdesi

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, göreve geldiğinde Kepez'de ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ücretsiz okul servisi müjdesi verdi.

haberimizvar.net- CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, seçim çalışmalarını hızla sürdürürken ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi aileleri de unutmadı. Sosyal belediyeciliğin önceliği gereği eğitime önem verdiklerini belirten Kocagöz, ihtiyaç sahibi ailelerin bütçelerine ciddi külfet olan okul servislerini ücretsiz hale getireceklerini söyledi. MAHALLE ARASI RİNG SERVİSİ Kepez genelinde tüm mahallelerde ring servisleri oluşturacaklarını hatırlatan Kocagöz, “Mahalleler arasında ücretsiz ring servisi yapacağız, bu imkan ilçe sakinlerimizin ulaşım sorununu çözecek. Ayrıca ihtiyaç sahibi tüm ailelerimizin çocukları için ilkokuldan lise öğrencisine kadar tüm evlerinden alıp okullarına ücretsiz teslim edeceğiz. Aileler sadece çocuklarımızın eğitimini düşünecek, çocuklarımız ise geleceklerini inşa edecek. Bizim işimiz onların hayatlarını kolaylaştırmak” dedi.
CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, göreve geldiğinde Kepez'de ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ücretsiz okul servisi müjdesi verdi.

haberimizvar.net- CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, seçim çalışmalarını hızla sürdürürken ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi aileleri de unutmadı. Sosyal belediyeciliğin önceliği gereği eğitime önem verdiklerini belirten Kocagöz, ihtiyaç sahibi ailelerin bütçelerine ciddi külfet olan okul servislerini ücretsiz hale getireceklerini söyledi.

MAHALLE ARASI RİNG SERVİSİ

Kepez genelinde tüm mahallelerde ring servisleri oluşturacaklarını hatırlatan Kocagöz, “Mahalleler arasında ücretsiz ring servisi yapacağız, bu imkan ilçe sakinlerimizin ulaşım sorununu çözecek. Ayrıca ihtiyaç sahibi tüm ailelerimizin çocukları için ilkokuldan lise öğrencisine kadar tüm evlerinden alıp okullarına ücretsiz teslim edeceğiz. Aileler sadece çocuklarımızın eğitimini düşünecek, çocuklarımız ise geleceklerini inşa edecek. Bizim işimiz onların hayatlarını kolaylaştırmak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.