'Kepez'i alacağız'

SİYASET 21.01.2024 - 12:50, Güncelleme: 22.01.2024 - 00:05
 

'Kepez'i alacağız'

İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı İrfan Yılmaz, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Kepez seçimini alacaklarını söyledi.

haberimizvar.net- İYİ Parti yerel seçimlere iddialı hazırlanıyor. İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı İrfan Yılmaz, Kepez İlçe binasında İlçe Başkanı Sadullah Kabakuşak ve 84 ilçe yönetim kurulu üyesinin katılımıyla yaptığı konuşmada "Güneş yerinde. Her şey yolunda. İnandığımız yolda, durmadan, yılmadan yürüyeceğimizin sözünü verdik. Başaracağız, başaracağız, başaracağız Kepez' i alacağız" dedi.
İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı İrfan Yılmaz, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Kepez seçimini alacaklarını söyledi.

haberimizvar.net- İYİ Parti yerel seçimlere iddialı hazırlanıyor.

İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı İrfan Yılmaz, Kepez İlçe binasında İlçe Başkanı Sadullah Kabakuşak ve 84 ilçe yönetim kurulu üyesinin katılımıyla yaptığı konuşmada "Güneş yerinde. Her şey yolunda. İnandığımız yolda, durmadan, yılmadan yürüyeceğimizin sözünü verdik. Başaracağız, başaracağız, başaracağız Kepez' i alacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.