Kepez'in anaları bağrına bastı

YEREL 12.03.2024 - 13:11, Güncelleme: 12.03.2024 - 13:26
 

Kepez'in anaları bağrına bastı

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Kepez'de yaşayan anneanne ve babaannelerle bir araya geldi. Kepez'in anaları tarafından 'Kepez'in beyaz adamı' diye karşılanan Kocagöz, hepsinin elini tek tek öpüp, helallik istedi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, ilçede yaşayan anneanne ve babaannelerle bir araya geldi. Kepez’in anaları tarafından ‘Kepez’in beyaz adamı’ diye karşılanan Kocagöz, hepsinin elini tek tek elini öpüp, helallik istedi. CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, ilçede yaşayan farklı kültürlerdeki 60 yaş üstü kadınla buluştu. 50 kadının katıldığı buluşmada Kocagöz, Kepez’in analarıyla pasta kesti, projelerini anlattı. “TORUNLARINIZ BANA EMANET” Kendisine ‘Kepez’in beyaz adamı’ olarak hitap eden Kepez’in analarının tek tek elini öperek helallik isteyen Kocagöz, “Siz bana beyaz adam diyorsunuz. Beyaz temizliğin simgesidir. Beyazı hiç kirletmeden, belediyecilik tecrübemle çocuklarınız ve torunlarınızla birlikte yol yürüyeceğiz. Hepinizden helallik istiyorum, desteğinizi bekliyorum. Ben size, sizlerin çocukları ve torunları bana emanet” dedi.
CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Kepez'de yaşayan anneanne ve babaannelerle bir araya geldi. Kepez'in anaları tarafından 'Kepez'in beyaz adamı' diye karşılanan Kocagöz, hepsinin elini tek tek öpüp, helallik istedi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, ilçede yaşayan anneanne ve babaannelerle bir araya geldi. Kepez’in anaları tarafından ‘Kepez’in beyaz adamı’ diye karşılanan Kocagöz, hepsinin elini tek tek elini öpüp, helallik istedi.

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, ilçede yaşayan farklı kültürlerdeki 60 yaş üstü kadınla buluştu. 50 kadının katıldığı buluşmada Kocagöz, Kepez’in analarıyla pasta kesti, projelerini anlattı.

“TORUNLARINIZ BANA EMANET”
Kendisine ‘Kepez’in beyaz adamı’ olarak hitap eden Kepez’in analarının tek tek elini öperek helallik isteyen Kocagöz, “Siz bana beyaz adam diyorsunuz. Beyaz temizliğin simgesidir. Beyazı hiç kirletmeden, belediyecilik tecrübemle çocuklarınız ve torunlarınızla birlikte yol yürüyeceğiz. Hepinizden helallik istiyorum, desteğinizi bekliyorum. Ben size, sizlerin çocukları ve torunları bana emanet” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.