'Kepez'in beyaz adamı' dedi

SİYASET 28.02.2024 - 12:29, Güncelleme: 28.02.2024 - 12:33
 

'Kepez'in beyaz adamı' dedi

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz'ü seçim çalışmaları sırasında gören Zeynep Eren, "Kepez'in beyaz adamı. 20 yıldır Ak Parti'ye oy atıyordum ama artık oyum sanadır" dedi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz’ün seçim çalışmaları sırasında gören Zeynep Eren, “Kepez’in beyaz adamı. 20 yıldır Ak Parti’ye oy atıyordum ama artık oyum sanadır” dedi. CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz ekibiyle birlikte dur durak demeden seçim çalışmalarını sürdürüyor. İlçede çalmadık kapı bırakmayan, esnafı ve pazar yerlerini ziyaret eden Kocagöz, vatandaşın sempatisiyle karşılaşıyor. Kendisine kucak açan vatandaşla sohbet eden, dertlerini dinleyen Kocagöz’ü herkes bağrına basıyor. “ARTIK OYUM SANA” Kepez Belediye Başkan Yardımcılığı, Kepez Belediye Meclis Üyeliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği ve ANET Genel Müdürlüğü yapan CHP Belediye Başkan Adayı Kocagöz’ün önünü kesen  ve ”Kepez’in beyaz adamı” diye seslenen Zeynep Eren, “Kepez’in temiz adayısın. Bu nedenle Kepez’in beyaz adamı diye seslendim. 20 yıldır oyum Ak Parti’ye veriyordum ama artık sana vereceğim. Senin tanımam ama belediyecilik deneyimini biliyorum. Değiştirme zamanı diyorum ve komşularımdan senin için oy istiyorum” dedi.
CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz'ü seçim çalışmaları sırasında gören Zeynep Eren, "Kepez'in beyaz adamı. 20 yıldır Ak Parti'ye oy atıyordum ama artık oyum sanadır" dedi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz’ün seçim çalışmaları sırasında gören Zeynep Eren, “Kepez’in beyaz adamı. 20 yıldır Ak Parti’ye oy atıyordum ama artık oyum sanadır” dedi.

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz ekibiyle birlikte dur durak demeden seçim çalışmalarını sürdürüyor. İlçede çalmadık kapı bırakmayan, esnafı ve pazar yerlerini ziyaret eden Kocagöz, vatandaşın sempatisiyle karşılaşıyor. Kendisine kucak açan vatandaşla sohbet eden, dertlerini dinleyen Kocagöz’ü herkes bağrına basıyor.


“ARTIK OYUM SANA”
Kepez Belediye Başkan Yardımcılığı, Kepez Belediye Meclis Üyeliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği ve ANET Genel Müdürlüğü yapan CHP Belediye Başkan Adayı Kocagöz’ün önünü kesen  ve ”Kepez’in beyaz adamı” diye seslenen Zeynep Eren, “Kepez’in temiz adayısın. Bu nedenle Kepez’in beyaz adamı diye seslendim. 20 yıldır oyum Ak Parti’ye veriyordum ama artık sana vereceğim. Senin tanımam ama belediyecilik deneyimini biliyorum. Değiştirme zamanı diyorum ve komşularımdan senin için oy istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.