Kepez'in cimnastikçileri Türkiye şampiyonasına gidiyor

SPOR 20.03.2024 - 12:01, Güncelleme: 20.03.2024 - 12:01
 

Kepez'in cimnastikçileri Türkiye şampiyonasına gidiyor

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nde yetişen Özdemir ile Kıcıman ikilisi, Antalya Şampiyonasında madalya alarak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.

haberimizvar.net- Kepez’in çocuklarını spor disiplini ile yetiştiren Kepez Belediyesi Spor Kulübü, altyapısındaki öğrencilerinin başarıları ile dikkat çekiyor. Kulübün cimnastik takımında 7 yıldır çalışan 2 sporcusu, Antalya Şampiyonası’ndan derece aldı. Artistik Cimnastik Antalya İl Birinciliği Müsabakasını Yıldız Kızlar kategorisinde Sevinç Özdemir gümüş, Sara Kıcıman ise bronz madalya kazanarak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti. Antrenörleri İsmail Taflı, 14 yaşındaki Özdemir ve 13 yaşındaki Kıcıman ile gurur duyduğunu söyledi. Kendi yetiştirdiği bu sporcuları ile önceki yıllarda da madalyalar kazandıklarını belirten Taflı, ‘Sıfırdan alıp yetiştirdiğimiz sporcularımızın şampiyonalara katılacak seviyelere gelmeleri bizler için en büyük motivasyon kaynağı’ dedi.
Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nde yetişen Özdemir ile Kıcıman ikilisi, Antalya Şampiyonasında madalya alarak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.

haberimizvar.net- Kepez’in çocuklarını spor disiplini ile yetiştiren Kepez Belediyesi Spor Kulübü, altyapısındaki öğrencilerinin başarıları ile dikkat çekiyor. Kulübün cimnastik takımında 7 yıldır çalışan 2 sporcusu, Antalya Şampiyonası’ndan derece aldı. Artistik Cimnastik Antalya İl Birinciliği Müsabakasını Yıldız Kızlar kategorisinde Sevinç Özdemir gümüş, Sara Kıcıman ise bronz madalya kazanarak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti. Antrenörleri İsmail Taflı, 14 yaşındaki Özdemir ve 13 yaşındaki Kıcıman ile gurur duyduğunu söyledi.

Kendi yetiştirdiği bu sporcuları ile önceki yıllarda da madalyalar kazandıklarını belirten Taflı, ‘Sıfırdan alıp yetiştirdiğimiz sporcularımızın şampiyonalara katılacak seviyelere gelmeleri bizler için en büyük motivasyon kaynağı’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.