Kepez’in mobil hizmetleri Demre’de

KÜLTÜR 15.12.2023 - 15:21, Güncelleme: 15.12.2023 - 15:21
 

Kepez’in mobil hizmetleri Demre’de

Kepez Belediyesi’nin mobil Sağlık Merkezi, Bilim ve Teknoloji Tırı ile gezen kütüphane OKUBÜS, Demre ilçesinde hizmet veriyor.

haberimizvar.net- Kepez Belediyesi, mobil hizmetlerini Kemer, Kumluca, Finike ve Kaş ilçesinden sonra Demre ilçesine de ulaştırdı. Kepez Belediyesi’nin mobil Sağlık Merkezi, Bilim ve Teknoloji Tırı ile gezen kütüphane OKUBÜS, Demre ilçesinde Eynihal parkında hizmet veriyor. Kepez’in 14-15 Aralık tarihlerinde Demre’de sürdürdüğü mobil hizmetlere ilçe sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Mobil Sağlık Merkezi’nde meme kanseri, rahim ağzı kanseri, bağırsak kanser taraması yapılıyor. Meme kanseri taraması hizmetinden 40-69 yaş, Rahim Ağzı Kanseri taramasından 30-65, Bağırsak Kanser taramasından 50-70 yaş arasındaki kişiler yararlanabiliyor. Göz sağlığı taramasında da görme bozuklukları ve göz tansiyonu ölçümü yapılıyor. BİLİM VE TEKNOLOJİ TIRI İLE OKUBÜS’TE İLÇELERDE  Bilim ve Teknoloji Tırı’nda ziyaretçiler, yenilenebilir enerji kaynakları, manyetik alan, maddenin halleri, motorlar, robotik, 3 boyutlu yazıcılar ve sanal gerçeklik uygulamaları, yapay zeka, izohips, astronot selfi noktası, beyin dalgaları, iha yer istasyonu, hologram teknolojilerini görüyor.  Gezen Kütüphane OKUBÜS’te, çocuk Kitapları, gençlik kitapları ve yetişkin kitapları bulunuyor.   
Kepez Belediyesi’nin mobil Sağlık Merkezi, Bilim ve Teknoloji Tırı ile gezen kütüphane OKUBÜS, Demre ilçesinde hizmet veriyor.

haberimizvar.net-  Kepez Belediyesi, mobil hizmetlerini Kemer, Kumluca, Finike ve Kaş ilçesinden sonra Demre ilçesine de ulaştırdı. Kepez Belediyesi’nin mobil Sağlık Merkezi, Bilim ve Teknoloji Tırı ile gezen kütüphane OKUBÜS, Demre ilçesinde Eynihal parkında hizmet veriyor. Kepez’in 14-15 Aralık tarihlerinde Demre’de sürdürdüğü mobil hizmetlere ilçe sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Mobil Sağlık Merkezi’nde meme kanseri, rahim ağzı kanseri, bağırsak kanser taraması yapılıyor. Meme kanseri taraması hizmetinden 40-69 yaş, Rahim Ağzı Kanseri taramasından 30-65, Bağırsak Kanser taramasından 50-70 yaş arasındaki kişiler yararlanabiliyor. Göz sağlığı taramasında da görme bozuklukları ve göz tansiyonu ölçümü yapılıyor.

BİLİM VE TEKNOLOJİ TIRI İLE OKUBÜS’TE İLÇELERDE 
Bilim ve Teknoloji Tırı’nda ziyaretçiler, yenilenebilir enerji kaynakları, manyetik alan, maddenin halleri, motorlar, robotik, 3 boyutlu yazıcılar ve sanal gerçeklik uygulamaları, yapay zeka, izohips, astronot selfi noktası, beyin dalgaları, iha yer istasyonu, hologram teknolojilerini görüyor.  Gezen Kütüphane OKUBÜS’te, çocuk Kitapları, gençlik kitapları ve yetişkin kitapları bulunuyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.