Kepez'in sultanları şampiyonluk kürsüsünde

SPOR 25.03.2024 - 15:49, Güncelleme: 25.03.2024 - 15:49
 

Kepez'in sultanları şampiyonluk kürsüsünde

Antalya Bölgesel Lig Şampiyonu olan Kepez, son engel olan play-off sonrası 2’inci Lig’e göz kırpıyor.

haberimizvar.net- Transferlerle güçlendirilen Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, Antalya Bölgesel Lig’de birinci oldu. Süleyman Evcilmen Spor Salonu’ndaki şampiyonada Kumluca Voleybol, Antalya 07 ANKA Spor, Antalya Elit Akdeniz Spor’a karşı rahat galibiyetler alan Kepez’in file sultanları, final maçı oynadıkları Anka Spor’u 3-0 yendi. Bu şampiyonanın birincisi olarak bölgesel play-off’lara katılma hakkı kazanan takım, buradan da birinci olmasıyla 2’inci Lig’e yükselecek.  GÜÇLÜ BİR TAKIM KURULDU  Kaliteli ve güçlü bir takım kurarak sıkı çalıştıklarını belirten kulübün voleybol sorumlusu Kürşat Altıntaş, Ramazan Bayramı sonrası bölgesel final maçlarına yoğunlaştıklarını söyledi. Bölgede yatırım yapan rakipleri olduğunu belirten Altıntaş, “Güçlü rakiplerimiz de var, ama biz daha iyi bir takımız. Sürekli oynadığımız 2’inci Lig’in grupları Haziran ayında oluşur ve ilk maçımızı Ekim ayında yapacağımızı öngörüyorum.” diye konuştu.
Antalya Bölgesel Lig Şampiyonu olan Kepez, son engel olan play-off sonrası 2’inci Lig’e göz kırpıyor.

haberimizvar.net- Transferlerle güçlendirilen Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, Antalya Bölgesel Lig’de birinci oldu. Süleyman Evcilmen Spor Salonu’ndaki şampiyonada Kumluca Voleybol, Antalya 07 ANKA Spor, Antalya Elit Akdeniz Spor’a karşı rahat galibiyetler alan Kepez’in file sultanları, final maçı oynadıkları Anka Spor’u 3-0 yendi. Bu şampiyonanın birincisi olarak bölgesel play-off’lara katılma hakkı kazanan takım, buradan da birinci olmasıyla 2’inci Lig’e yükselecek. 

GÜÇLÜ BİR TAKIM KURULDU 

Kaliteli ve güçlü bir takım kurarak sıkı çalıştıklarını belirten kulübün voleybol sorumlusu Kürşat Altıntaş, Ramazan Bayramı sonrası bölgesel final maçlarına yoğunlaştıklarını söyledi. Bölgede yatırım yapan rakipleri olduğunu belirten Altıntaş, “Güçlü rakiplerimiz de var, ama biz daha iyi bir takımız. Sürekli oynadığımız 2’inci Lig’in grupları Haziran ayında oluşur ve ilk maçımızı Ekim ayında yapacağımızı öngörüyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.