'Kepezlinin hakkını koruyacağız'

SİYASET 23.02.2024 - 17:07, Güncelleme: 23.02.2024 - 22:06
 

'Kepezlinin hakkını koruyacağız'

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Kepez'deki enkazı kaldırmak için elimizi taşın altına koyacağız. Kepezlinin hakkını koruyacağız, refahını artıracağız. Kepezimizin hak ettiği hizmete, huzura ve refaha kavuşması için gece gündüz mesai mevhumu gözetmeden çalışacağız" dedi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile buluştu. Devletin ve özel sektörün ulaşamadığı pek çok alanda faaliyet gösteren, sosyal fayda üreterek önemli bir boşluğu dolduran sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çeken Kocagöz, “Sivil Toplum Kuruluşları, demokratik bir toplumun temel yapı taşları arasında önemli bir yere sahiptir. Bu önemli örgütlenmeler, localar, ahi teşkilatı ve vakıflar tarih boyunca hep hayatımızda yerlerini aldılar. Gelişmiş ülkelerde Sivil Toplum Kuruluşları, hayatın her yerinde seslerini duyurabiliyor. Hatta toplumun menfaati söz konusu olduğunda ise ülkeyi idare edenlerin karşısında bir dağ misali durabilmektedir” diye konuştu. KEPEZ İÇİN KOLLARI SIVADIK Sivil Toplum Kuruluşlarının ne denli önemli olduğunun 1 yıl önce yaşanan depremde bir kez daha ortaya çıktığını söyleyen Kocagöz, “ Devletin tüm imkanlarını seferber ettiğini söylemesine rağmen ekranlara yansıyan acıları gördük. Devletin ulaşamadığı yerlere Hızır gibi ulaşan sivil organizasyonların başardıklarını gördük ve sizlerle gururlandık. Sizler ve kanaat önderleri toplumun birer aynasısınız. Kör aynaya nasıl bakarsa ayna da köre öyle bakar. Biz de sizler gibi yola çıkarken ‘önce insan’ dedik. Vatandaşımızın menfaati için aynı safta yer alıyoruz. Kepez’in gelişip kalkınması, burada yaşayan insanlarımızın hak ettiği yerel yönetime kavuşması için kolları sıvadık. Bunu sizlerle birlikte ve omuz omuza vererek yapacağız. Kepezimizin hak ettiği hizmete, huzura ve refaha ulaşması için birlikte gece gündüz, mesai mevhumu gözetmeden çalışmaya, bu enkazı kaldırmak için elinizi taşın altına koymaya var mısınız” dedi. KEPEZLİNİN HAKKINI KORUYACAĞIZ Sosyal Belediyecilik, Şehircilik, Turizm, Çevre, Kültür, Sanat, Ekonomi, Tarım, Spor, Bilim ve Eğitim projelerini hızlı bir şekilde hayata geçirerek Kepez’e kaybettiği yılları geri kazandıracağını vurgulayan Kocagöz, “Kepez bizim kalbimiz, Kepez bizim elimiz, Kepez bizim kolumuz, benliğimiz, hayalimiz. Biz Kepezi kendimiz gibi hissediyor, kendimiz gibi düşünüyor ve kendimiz gibi bakmak istiyoruz. Benim hayat görüşümün ana temel olgusunu oluşturan kavram Önce insandır. Biz Kepezlinin hakkını koruyacağız, refahını artıracağız. Benim vizyonum, her zaman katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket etmek ve toplumun her kesimini kucaklayarak Kepezimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmektir. Sizlerin görüşleri ve önerileri, bu vizyonu gerçeğe dönüştürmede bana rehberlik edecektir. Sivil toplum kuruluşlarının deneyimlerinden ve bilgi birikiminden faydalanarak, Kepezimizde karşı karşıya olduğu sorunlara yenilikçi ve etkili çözümler getireceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.
CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Kepez'deki enkazı kaldırmak için elimizi taşın altına koyacağız. Kepezlinin hakkını koruyacağız, refahını artıracağız. Kepezimizin hak ettiği hizmete, huzura ve refaha kavuşması için gece gündüz mesai mevhumu gözetmeden çalışacağız" dedi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile buluştu. Devletin ve özel sektörün ulaşamadığı pek çok alanda faaliyet gösteren, sosyal fayda üreterek önemli bir boşluğu dolduran sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çeken Kocagöz, “Sivil Toplum Kuruluşları, demokratik bir toplumun temel yapı taşları arasında önemli bir yere sahiptir. Bu önemli örgütlenmeler, localar, ahi teşkilatı ve vakıflar tarih boyunca hep hayatımızda yerlerini aldılar. Gelişmiş ülkelerde Sivil Toplum Kuruluşları, hayatın her yerinde seslerini duyurabiliyor. Hatta toplumun menfaati söz konusu olduğunda ise ülkeyi idare edenlerin karşısında bir dağ misali durabilmektedir” diye konuştu.

KEPEZ İÇİN KOLLARI SIVADIK
Sivil Toplum Kuruluşlarının ne denli önemli olduğunun 1 yıl önce yaşanan depremde bir kez daha ortaya çıktığını söyleyen Kocagöz, “ Devletin tüm imkanlarını seferber ettiğini söylemesine rağmen ekranlara yansıyan acıları gördük. Devletin ulaşamadığı yerlere Hızır gibi ulaşan sivil organizasyonların başardıklarını gördük ve sizlerle gururlandık. Sizler ve kanaat önderleri toplumun birer aynasısınız. Kör aynaya nasıl bakarsa ayna da köre öyle bakar. Biz de sizler gibi yola çıkarken ‘önce insan’ dedik. Vatandaşımızın menfaati için aynı safta yer alıyoruz. Kepez’in gelişip kalkınması, burada yaşayan insanlarımızın hak ettiği yerel yönetime kavuşması için kolları sıvadık. Bunu sizlerle birlikte ve omuz omuza vererek yapacağız. Kepezimizin hak ettiği hizmete, huzura ve refaha ulaşması için birlikte gece gündüz, mesai mevhumu gözetmeden çalışmaya, bu enkazı kaldırmak için elinizi taşın altına koymaya var mısınız” dedi.

KEPEZLİNİN HAKKINI KORUYACAĞIZ
Sosyal Belediyecilik, Şehircilik, Turizm, Çevre, Kültür, Sanat, Ekonomi, Tarım, Spor, Bilim ve Eğitim projelerini hızlı bir şekilde hayata geçirerek Kepez’e kaybettiği yılları geri kazandıracağını vurgulayan Kocagöz, “Kepez bizim kalbimiz, Kepez bizim elimiz, Kepez bizim kolumuz, benliğimiz, hayalimiz. Biz Kepezi kendimiz gibi hissediyor, kendimiz gibi düşünüyor ve kendimiz gibi bakmak istiyoruz. Benim hayat görüşümün ana temel olgusunu oluşturan kavram Önce insandır. Biz Kepezlinin hakkını koruyacağız, refahını artıracağız. Benim vizyonum, her zaman katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket etmek ve toplumun her kesimini kucaklayarak Kepezimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmektir. Sizlerin görüşleri ve önerileri, bu vizyonu gerçeğe dönüştürmede bana rehberlik edecektir. Sivil toplum kuruluşlarının deneyimlerinden ve bilgi birikiminden faydalanarak, Kepezimizde karşı karşıya olduğu sorunlara yenilikçi ve etkili çözümler getireceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.