Kepezspor, Kırbıyık Holding'le sponsorluk anlaşması yaptı

SPOR 25.03.2024 - 10:50, Güncelleme: 25.03.2024 - 10:50
 

Kepezspor, Kırbıyık Holding'le sponsorluk anlaşması yaptı

Şampiyonluk yolunda hedefine emin adımlarla ilerleyen Kepezspor'a Kırbıyık Holding sponsor oldu. Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık, “Kepezsporumuzun şampiyonluğu için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım." dedi.

haberimizvar.net- Bu sezon güçlü kadro güçlü yönetim yapısıyla ligde dolu dizgin ilerleyen Kepezspor'a spor camiasının tanıdık ismi Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık, Kırmızı - Beyazlı takıma sponsor oldu. Kepezspor Başkanı İsmail İltemir ve İkinci Başkan Mürsel Can, Şahin Kırbıyık ile bir araya geldi ve her iki Başkan Şahin Kırbıyık'a isminin yazılı olduğu Kepezspor formasını hediye ettiler. Kepezspor'un şampiyonluk yolunda ne gerekiyorsa yapacağını dile getiren Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık, Kepezspor Başkanı İsmail İltemir ve İkinci Başkan Mürsel Can'a, “Sözüm söz Kepezsporumuzun şampiyonluğu için maddi ve manevî olarak ne gerekiyorsa yapacağım.” ifadelerini kullandı. Bu ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını dile getiren Kepezspor Başkanı İsmail İltemir, "Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şahin Kırbıyık'ın desteği gücümüze güç katacak kendisine camiamız adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Şampiyonluk yolunda hedefine emin adımlarla ilerleyen Kepezspor'a Kırbıyık Holding sponsor oldu. Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık, “Kepezsporumuzun şampiyonluğu için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım." dedi.

haberimizvar.net- Bu sezon güçlü kadro güçlü yönetim yapısıyla ligde dolu dizgin ilerleyen Kepezspor'a spor camiasının tanıdık ismi Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık, Kırmızı - Beyazlı takıma sponsor oldu. Kepezspor Başkanı İsmail İltemir ve İkinci Başkan Mürsel Can, Şahin Kırbıyık ile bir araya geldi ve her iki Başkan Şahin Kırbıyık'a isminin yazılı olduğu Kepezspor formasını hediye ettiler. Kepezspor'un şampiyonluk yolunda ne gerekiyorsa yapacağını dile getiren Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık, Kepezspor Başkanı İsmail İltemir ve İkinci Başkan Mürsel Can'a, “Sözüm söz Kepezsporumuzun şampiyonluğu için maddi ve manevî olarak ne gerekiyorsa yapacağım.” ifadelerini kullandı.

Bu ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını dile getiren Kepezspor Başkanı İsmail İltemir, "Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şahin Kırbıyık'ın desteği gücümüze güç katacak kendisine camiamız adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.